rūsganais sprakšķis

Post a comment

rūsganais sprakšķis

arī viesnīcās un krutās viesu mājās var gadīties neguļami matrači un spilveni. kā reiz nesen atvaļinājumā gulēju katru nakti citā istabā, lai pārliecinātos, ka tajā mājā visi matrači ir vienādi neguļami, turklāt vēl pārvilkti ar čaukstošu plastmasas palagu pret gultā laidējiem. bet tu to viesnīcās arī teiktu vai arī atmestu ar roku?
ir gadījies lasīt negatīvu atsauksmi viesim par to, ka viņš apgrūtinājis izīrētāju ar entajiem epastiem ar jautājumiem par dzīvokli, kurā galu galā palicis tikai vienu nakti :D
mums reiz privātajā mesidžā kāds vācu kungs sašutis norādīja, ka uz gultas esot bijusi kaķa spalva un tā nu gan nedrīkstētu būt! protams, istabas aprakstā bija norādīts, ka mums ir kaķis, viņš laikam apvemtos, ja redzētu manas apspalvotās drēbes :D man šķiet, ka, paliekot kāda mājās, lai iepistu kapeiku, ir jārēķinās ar to, ka tās ir mājas, kurā dzīvo cilvēki, dzīvnieki, un ikdiena tevis dēļ neapstājas, ka tā nav viesnīca, kurā kalpones tīra istabu tērpušās csi kostīmos. tā vispār pieredze bijusi lielākoties pozitīva, ja neskaita pāris vecākus vāciešus, kas nezina, uz ko ir parakstījušies un prasa, kad tiks servētas brokastis. ak, jā, un vēl ir viesi, kas tā arī nepasaka, cikos apmēram ieradīsies, kālab ir gadījies kvernēt visu dienu mājās vai arī gaidīt dārgo viesi līdz vieniem naktī.
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
Powered by Sviesta Ciba