rūsganais sprakšķis

Post a comment

rūsganais sprakšķis

citus komentus vēl nelasīju...

Šmerlī pie Arkādija vasaras sākumā ikurāt tādus redzēju - nu tur kombinācija sieviešnieks + kājas bemzes (plus arī šķiet vienam rokturim ir arī rokas bremze, ja nu gaddienā nezinu kādi apstākļi).. Par kkādām ~250 (plusmīnus) naudiņām. Ar visiem dubleķiem, grabažnieku vai groziņu, kaut kādiem lukturiem/atstarotājiem un iespējams vēl kādiem pričendāļiem..
Ātrumus arī vajag? tiem vismaz kkādi daži bija..
Ā - vienīgi tiem šķiet bija 26 collu riteņi ..

Lūk to "liegāko" braukšanu gan nesaprotu - tas ir domāts tā ka mīkstāk vai aī tā ceļu sasāpēšanās ir saistīta ar to, ka sēdi paŗāk zemu un tie ceļi baigi ir jāloca (tb vnk beņķi vajadzētu uzcelt augstāk)..
Par braukšanu neturoties - atkarīgs laikam diezgan no stūres - ķip cik tā stingri/vaļīgi saskrūvēta. Kamēr nenotestēsi, nesapratīsi, plus pie katra velo šajā ziņā drusku jāpiešaujas, imho... Ja vien nedzīvo simtiem km uz velo, kad tiešām jau ir po un viss kļūst automātiski.

Hmm - ja Tev nav augstu nekur jāstiepj (nu tur blokmājas 5ais stāvs), uz vieglumu mok var arī nespiest. Manevrētspēja - nu ok, lai stūre tad nav kā čoperim. stabibilitāe - atkarīgs no līdzsvara izjūtas pašai, imho.. Par braukšanu ziemā - a ar kādām riepām brauci šoziem? Prasās kādu resnāku riepu ar protektoru vai nav Tev tur tik daudz ledus un var mierīgi izbraukāt arī ar kādām pusgludām pilsētnieku riepām...
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
Powered by Sviesta Ciba