rūsganais sprakšķis

Post a comment

rūsganais sprakšķis

a tu sastādi dobēs pa starpām puķītēm. un kāpostus dažādus. nu tur briseles, puķkāpostus, tad ir tādi ar lillīgām galviņām. mana māte šitādas dobes sauc par leišu puķudobēm. nezinu kāpēc. bet ir ļoti smuki

Milda tev jau visu pastāstīja. tagad es no savas puses. siltumnīca ir štelle! man gan iet krastā tikai tādēļ, ka tēs laista un vēdina un vecmamma ravē, čubina etc. bet, ja paveicas pirmie tomāti ir jau pēc Jāņiem. ātrāk un neatkarīgāk no saulītes ir ķiršu tomātiņi. man siltumnīca ir 2x3 (4?) un diezgan augsta. šogad būs 2.gadu.
šogad uzreiz kā tur zeme atusīs sasēšu salātus, un redīsus, līdz tomātu stādīšanai būs noēsti. mēs stādījām jau palielus stādus. daži stādot nolūza, bet visi ieaugās (nu vienu vecmamma nejauši nomina). bija man arī podā paprika, kas izauga labi. baziliku un samtenes pa visiem nejauši izravējām. tā kā vasara nebija baigi saulaina, ēnas pusē tomāti bija garāki, gaišāki, pastīdzējuši, bet ražoja ļooti labi. iesaku, ja ir lielie podi, dažus stādiņus likt arī podos, tos tad varēs izlikt dārzā, ja ir kāda vieta, kur zvēri nenogāzīs.

jārēķinās ar to, ka daļu vienalga vajadzēs nogatavināt iekšā, bet, ja liek saulainā vai vismaz siltā vietā. un noliek blakus pilnīgi veselu tomātu (kaut vai no veikala), nogatavojas daudz ātrāk.
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
Powered by Sviesta Ciba