rūsganais sprakšķis

Post a comment

rūsganais sprakšķis

izlasot arī citus komentus..

nu es domāju, ka tā nav tikai audzināšana, u.tml.. Arī vismīļākajiem cilvēkiem dažkārt cilvēki neatrod laiku. Ne jau tāpēc, ka vispār negribētu satikt, tobrīd negribētu satikt, bet tīri tāpēc, ka šķiet, ka "aizbraukšu, kas būs laiks", "pateikšu, ka mīlu citu reizi", utt. Mok uz vienaudžiem tas mazāk attiecas, bet vecākiem tomēr tiešām noliks karoti agrāk. Un var tiešām sanākt, ka tas "vēlāk", "nākamgada", "citu reizi" var arī nepienākt.

Protams, ja ir tā, ka tiešām reāls kašķis - uz nažiem, un tā, tas cits stāsts. Bet domāju, ka reklāma vairāk par to, ka nevajag atlikt uz nākamo gadu, to, ko gribas izdarīt šogad. Jo teiksim ir situācijas, kad darbs, utt. var pagaidīt, bet vecāki var arī nesagaidīt. Ja jau redz uz bērēm visi varēja atrast laiku, tad nu dzīvības / nāves gadījums tomēr nebija tā nebūšana ar tēti ziemassvētkos..

Man māsīca, kurai tēvs jau ir miris, reiz teica - pie vecākiem jābrauc, kamēr viņi ir dzīvi. Pie tā arī pieturos. Ko dos krokodila asaras bērēs, ja nevar atrast laiku aizbraukt ar cilvēku parunāt, kamēr viņš spēj arī atbildēt. :)
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
Powered by Sviesta Ciba