Tu gan arī esi drosmīga, jo gan karpačo, gan ratatujs ir ēdieni bez receptes, proti, tie jau tomēr tikai pagatavošanas/pasniegšanas veidi, kamēr sastāvdaļas izvēlas katrs pavārs pats un viņiem jau nu toč labāk neuzticēties, jo īpaši vietās, kas pretendē uz smalku "eiropeisku" virtuvi. Nezinu, vai tas pats pavārs spētu saprātīgi paskaidrot, kālab karpačo šampinjoni vajadzīgi, piemēram. Kādu tieši neatkārtojamu garšas niansi šie tur piešķir.
Jebkurā gadījumā, paldies, bijušajai Maurīcijai tagad metīšu lielu līkumu, tur gan nebija garšīgi arī tad, kad tā vēl bija Maurīcija.
Jebkurā gadījumā, paldies, bijušajai Maurīcijai tagad metīšu lielu līkumu, tur gan nebija garšīgi arī tad, kad tā vēl bija Maurīcija.