rūsganais sprakšķis

Post a comment

rūsganais sprakšķis

nav sarežģītāk par gurķiem

tāpat kā gurķus, nomazgā (siļķes iztīra no iekšām, liek žāvēties no ūdens, tad novelk ādu, izfilē asaku, sagriež gabaliņos) klāj burkās pa kārtām siļķe, kapāti sīpoli

pa to laiku vārās marināde - cukurs (sāls jau pašā siļķē, no mucas) pipari un tavā gadījumā tas anīss, fenhelis vai kas, kāda lauru lapa, beigās kad viss savārījies krietni, ņem no uguns un piegāž etiķi

es kanēli neesmu licis, bet ticu ka varētu iet kanēļa standziņa

kad marināde atdzisusi, lej virsū burkās guldītai siļķei un atstāj vēsā vietā uz nakti vai ilgāk - tad zvejo laukā un ēd
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
Powered by Sviesta Ciba