noteikti ir pētījis. problēma ir arī tajā, ka visi tie broileri, kurus veselus (starp citu - diezgan lielus) un sadalītus veikalā var nopirkt, ir 30-42 dienu veci cālīši. tie, kam vistas pašiem bijušas, zin, cik lieli (ok, gan ne gaļas šķirņu krustojumu krosu F1 paaudze ar visstraujāko augšanu) tie izskatās parastos apstākļos audzināti.
/mufsam - bet vispār, ja reizi pa reizei ēd, nekas īpašs nenotiks. tāpat šobrīd par spīti mūsu ilūzijām, pārtikas ražošanas un izcelsmes izsekojamība nav tik laba kā mēs vēlētos/kā smejies zārkā labi izskatīsimies. 30 gadus pēc nāves/.
vistas var ēst, ja gribas, tikai vēlams bez ādām (un zemādas tauciņiem), un vēlams ne broileru aknas. ja vāra zupā, jāpavāra dažas minūtes un pirmais buljons jānolej. vislabāk, protams, ēst bioloģiski audzētu vistu
es cenšos ēst reti, jo man pēc vistas ēšanas saasinās alerģija un šausmīgi niez āda
/mufsam - bet vispār, ja reizi pa reizei ēd, nekas īpašs nenotiks. tāpat šobrīd par spīti mūsu ilūzijām, pārtikas ražošanas un izcelsmes izsekojamība nav tik laba kā mēs vēlētos/kā smejies zārkā labi izskatīsimies. 30 gadus pēc nāves/.
vistas var ēst, ja gribas, tikai vēlams bez ādām (un zemādas tauciņiem), un vēlams ne broileru aknas. ja vāra zupā, jāpavāra dažas minūtes un pirmais buljons jānolej. vislabāk, protams, ēst bioloģiski audzētu vistu
es cenšos ēst reti, jo man pēc vistas ēšanas saasinās alerģija un šausmīgi niez āda