Eļļā neiesaku, nestāvēs tik ilgi kā saldētavā.
Saldēt vislabāk ir "mīkstos" garšaugus - dilles, pētersīļus, seleriju lapas, kinzu, baziliku, majorānu, piparmētras, melisas. Sausas lapas sagriež un liek kastītēs, kā jau iepriekš aprakstīts.
Eļļā var mēģināt likt timiānu, rozmarīnu, lavandu, bet īsti neredzu tam jēgu - sanāks daudz ļoti spēcīgi aromatizētas eļļas (it sevišķi no rozmarīna), bet paši garšaugi būs tādi nekādi. Krūmu garšaugus labāk kaltēt, tad nobraucīt lapiņas un glabāt slēgtā traukā (nesen arī Dienas Ēdienos bija padoms, ka šādus garšaugus saldēt nav ieteicams, jo saldējot tie zaudēs aromātu).
Saldēt vislabāk ir "mīkstos" garšaugus - dilles, pētersīļus, seleriju lapas, kinzu, baziliku, majorānu, piparmētras, melisas. Sausas lapas sagriež un liek kastītēs, kā jau iepriekš aprakstīts.
Eļļā var mēģināt likt timiānu, rozmarīnu, lavandu, bet īsti neredzu tam jēgu - sanāks daudz ļoti spēcīgi aromatizētas eļļas (it sevišķi no rozmarīna), bet paši garšaugi būs tādi nekādi. Krūmu garšaugus labāk kaltēt, tad nobraucīt lapiņas un glabāt slēgtā traukā (nesen arī Dienas Ēdienos bija padoms, ka šādus garšaugus saldēt nav ieteicams, jo saldējot tie zaudēs aromātu).