Man ir divas mantas, ko man dikti patīk saldēt ziemai - dilles un baziliks.
Dilles sasmalcinu, salieku Ekselences kastītē un iekšā saldētavā - ļoti ērti, ziemā lieku uz kartupeļiem, visādās uzkodu mērcītēs, kur nu vajag. Sasmalcinu un citā kastītē glabāju arī diļļu kātus, tos metu zupās, buljonu vārot.
Baziliku, cik sanāk, sasaldēju tāpat lapiņas - tad man kādu laiku pat ir uz mocarellas baziliks gandrīz kā vasarā. Bet vispār arī sasmalcina un kastītē. Stāv lieliski.
Tāpat esmu darījusi arī ar pētersīļiem. Vēl piparmētru lapas vienkārši zip maisiņos sametu, tad vēlāk tējai vai mohito, vai pie kuskusa.
Dilles sasmalcinu, salieku Ekselences kastītē un iekšā saldētavā - ļoti ērti, ziemā lieku uz kartupeļiem, visādās uzkodu mērcītēs, kur nu vajag. Sasmalcinu un citā kastītē glabāju arī diļļu kātus, tos metu zupās, buljonu vārot.
Baziliku, cik sanāk, sasaldēju tāpat lapiņas - tad man kādu laiku pat ir uz mocarellas baziliks gandrīz kā vasarā. Bet vispār arī sasmalcina un kastītē. Stāv lieliski.
Tāpat esmu darījusi arī ar pētersīļiem. Vēl piparmētru lapas vienkārši zip maisiņos sametu, tad vēlāk tējai vai mohito, vai pie kuskusa.