Tevi ir taisnība, tomātos ir kāda viela, kas izraisa atkarību. Tomātos ir glutamīnskābe, turklāt biezā slānī. Glutamīnskābe ir plaši pazīstama, pateicoties viņas sālim mononātrija poisonātam, tas ir, glutamātam (angliski pavisam atpazīstams -- monosodium glutamate jeb MSG), ko dāsni bārsta virsū visam, hamburgeriem, roltoniem, čipšiem un kam vēl ne. Glutamīnskābe atbild par "umami" garšu, kas pastiprina esošās garšas un -- kas svarīgi -- mudina ēst vēl un vēl. Tāpēc, piemēram, tomātos ar krējumu krējums garšos daudz krējumīgāk un izteiktāk nekā vienkārši no burciņas, savukārt redīsos ar krējumu šādas maģijas nebūs (lai gan visviens garšīgi, krējumā ir daudz tauku, kas mums garšo).
Tomāti un tomātu pasta ir lieliska manta, ko piegāzt klāt pilnīgi visam, kur vien var iedomāties, un tas viss garšos spēcīgāk, izteiktāk un garšīgāk. Turklāt viss labums ir tieši sēklās un mīkstajā vidū, tāpēc iztīrīti tomāti diez kā negaršo.
Tomāti un tomātu pasta ir lieliska manta, ko piegāzt klāt pilnīgi visam, kur vien var iedomāties, un tas viss garšos spēcīgāk, izteiktāk un garšīgāk. Turklāt viss labums ir tieši sēklās un mīkstajā vidū, tāpēc iztīrīti tomāti diez kā negaršo.