rūsganais sprakšķis

Post a comment

rūsganais sprakšķis

mana pieredze:

man vislabāk patīk gāzes gan plīts, gan cepeškrāsns - uz īstas liesmas ēdiens citādāk gatavojas un garšo.

šobrīd man ir forša elektriskā wirlpool krāsns, bet ar tām baigi uzmanīgi - draudzenei ir divas dažādas elektriskās krāsnis un abas briesmīgas - ja cep gaļu un tikai, tad būs ok jebkura (es tā pieņemu), bet ja cep arī kūkas, tad obligāti ar ventilātoru, jo citādi nepūšās/neceļās mīkla un sanāk nevis birkvīts, bet cepts sablietēts klīsteris.

protams, var jau pieņemt, ka nemāku apieties, bet tie, kas mielojošies pie mana pusdienu galda, varētu piekrist, ka maz ticams.
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
Powered by Sviesta Ciba