mana pieredze:
man vislabāk patīk gāzes gan plīts, gan cepeškrāsns - uz īstas liesmas ēdiens citādāk gatavojas un garšo.
šobrīd man ir forša elektriskā wirlpool krāsns, bet ar tām baigi uzmanīgi - draudzenei ir divas dažādas elektriskās krāsnis un abas briesmīgas - ja cep gaļu un tikai, tad būs ok jebkura (es tā pieņemu), bet ja cep arī kūkas, tad obligāti ar ventilātoru, jo citādi nepūšās/neceļās mīkla un sanāk nevis birkvīts, bet cepts sablietēts klīsteris.
protams, var jau pieņemt, ka nemāku apieties, bet tie, kas mielojošies pie mana pusdienu galda, varētu piekrist, ka maz ticams.
šobrīd man ir forša elektriskā wirlpool krāsns, bet ar tām baigi uzmanīgi - draudzenei ir divas dažādas elektriskās krāsnis un abas briesmīgas - ja cep gaļu un tikai, tad būs ok jebkura (es tā pieņemu), bet ja cep arī kūkas, tad obligāti ar ventilātoru, jo citādi nepūšās/neceļās mīkla un sanāk nevis birkvīts, bet cepts sablietēts klīsteris.
protams, var jau pieņemt, ka nemāku apieties, bet tie, kas mielojošies pie mana pusdienu galda, varētu piekrist, ka maz ticams.