rūsganais sprakšķis

Post a comment

rūsganais sprakšķis

nu vēl ir variants kkādā rimčikā (lielajā) iet pa plauktu un visām pēc kārtas burtot sastāvu. Ir arī dažas e-vielas, kuras patiesībā apzīmē kko diezgan nekaitīgu. No E62* es arī bēgu kā velns no krusta :D

Un tā meklēšana - pirmajās reizēs ir diezgan laikietilpīgs pasākums (es vnk naturāli ņemu pēc kārtas visu, kam cenrādis šķiet daudzmaz pieņemams), bet pēc tam jau kad kādi produkti atrasti, tad var drošu roku tos arī pirkt un nav jāčakarējas meklējot. Zinu, ka lielajā rimčikā esmu atradyusi vismaz vienu žāvēto desu, kurai ir sakarīgs sastāvs (bet zināšu gan tikai pēc izskata), par vārītajām - nezinu. Tāpat jau šobrīd lielajos rimčikos var notpirkt arī cīsiņus u.tml izstrādājumus ar tikai dažiem samērā nekaitīgiem e burtiņiem un pie tam vēl gaļu sastāvā. Vajag tik rakt :)

Ā - vēl atcerējos - vari uzgūglēt, kuros hiperrimi ir tie "klēts" stūrīši vai kā viņus tur. Sveramajos gan mēdz arī būt E, bet tajos, kas iesaiņoti stāv (cita ražotāja), ir visādi produkti pavisam bez e, kas garšo labi :)
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
Powered by Sviesta Ciba