rūsganais sprakšķis

Post a comment

rūsganais sprakšķis

sviesta ķirbis krāsnī. ajūrvēdas recepte

slinkums lasīt visus komentārus, varbūt kāds jau ir ieteicis. sev vari to pašu papildināt ar nelieliem gaļas gabaliņiem

vagag sviesta ķirbi, burkānu, papriku, makaronus, garšvielas, svaigus garšaugus, eļļu, cepeškrāsni

sviesta ķirbi sagriež ripās, izņem sēklas, ja nepatīk ķirbja garša, ieziež ar citrona sulu, apsmērē ar eļļu. vidiņā liek vārītus makaronus, kas apcepti kopā ar papriku, rīvētiem burkāniem, (var likt vēl kādus garšīgus dārzeņus), svaigiem garšaugiem (pētersīļi ļoti labi garšo. svaigos liek daudz) un garšvielām, cep kādas 25 minūtes (atkarībā no plīts). ļoti garšīgi. var sviesta ķirbja vietā ņemt parasto, bet tad jāmizo, garša ķirbīgāka
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
Powered by Sviesta Ciba