rūsganais sprakšķis

Post a comment

rūsganais sprakšķis

Vot, nevarēšu palīdzēt, mani priekšstati par ēšanu ir pārlieku atšķirīgi.

tak pamēģināšu, tāda ir mana palīdzīgā iedaba, nosprāgšu, bet palīdzēšu.

Ēdienkartes dažādošana, imho, būtu kartupeļu gatavošana. Viendien cepti uz pannas, otrdien cepti cepeškrāsnī, trešdien vārīti bez mizas, ceturtdien vārīti ar mizu, piektdien fritēti, sestdien kartupeļu biezenis, svētdien kartupeļu pankūkas. Lūgtum, totāla dažādība un abzolūts veģetariānisms.
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
Powered by Sviesta Ciba