rūsganais sprakšķis

Post a comment

rūsganais sprakšķis

Revolūcijas nebūs un apgaismības arī nē, taču vienu komponentu un recepti gan cieši iesaku: kuskuss ir manta, jānudien.
Mana mīļākā recepte kuskusam ir tāda, ka mazuliet sacep kopā sīpolus, ķiploku, papriku, atsevišķi sataisa kuskusu, kas ir gatavs max piecās minūtēs, sakombinē kopā, pieliek rozīnes, mazliet kukurūzu, apber ar mandeļu skaidiņām un granātābola sēkliņām. Man ļoti garšo - kaut arī manā versijā neatņemama sastāvdaļa ir vistas fileja. Šito tad var kombinēt, kā vien tīk - es pie kuskusa vienmēr pielieku piparmētru, vistas fileju apcepu dažādās garšvielās, rozīnes un mandeles, protams, var nelikt. Galvenās sastāvdaļas tomēr ir dažādi dārzeņi (piemēram, sīpoli, puķkāposti, paprika, kukurūza, cukīni) vai kaut vai sēnes + kuskuss.
Ak, jā, un dažādu dārzeņu krēmzupas taču var ēst vismaz katrā trešājā ēdienreizē, man domāt. Pat es, kas neesmu īpaši ļoti ķēķīga, protu uztaisīt tādas vismaz četrās dažādās krāsās.
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
Powered by Sviesta Ciba