rūsganais sprakšķis

Post a comment

rūsganais sprakšķis

sooo made my day

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
lasu un priecājos, priecājos un lasu



"Uz šo brīdi pa statistiku praktiski pie katra otrā stāv eiro logi un plastikas logi (PVH logi), alumīnijā visi (Logi AL), no koka vai koka- alumīnija, agri vai vēlu šo brīnišķīgu logu īpašnieks mēdz sadursties ar aprūpes «problēmām».

Vārds problēma mēs speciāli ielikām pēdiņās, taču īstenībā nekādu problēmu nav!!! Nu ja Jūs protams ne esat slinks cilvēks. Viss kas ir vajadzīgs, vienu reizi gadā noslaucīt ar sausu lupatu furnitūras elementus, iesmērēt kustējamas furnitūras daļas (3-5 eļļas pilēnus. Uz dažiem furnitūrām ir pat attēls un norādījumi kā, apstrādāt blīvēšanas gumiju ar glicerīnu smēri un viss, Aizmirsat!!!

Bet aizņem tas pa laiku ne vairāk par 15 minūtēm! Taisnība dažos gadījumos jums tomēr nāksies aicināt meistaru, bet, tikai lai regulētu furnitūru, ja šādējāda ir pieprasāma. Noregulēt un apčubināt labāk vienu reizi trīs gados, ar ko sadurties pēc tam ar neērtībām un remontu nozīmīgāks. Nerekomendē taisīt regulēšanu ar saviem spēkiem vai uzticēt ļaudīm, kuri tajā jomā neko nepārzina!

Bet kāpēc vispār ir pieprasāma logu un durvju regulēšana un kādos gadījumos ir vajadzīgs meistars??? Tāpat kā jebkāds mehānisms pat ja ir pats elementārākais, pieprasa profilaksi! Logi - ar to aini ļoti vienkārši un nenieka sarežģīta tur nav, bet īstenībā tā ir pietiekami sarežģītā konstrukcija. Pie katra loga atveršanas un taisīšanas ciet notiek berze, piespiešanas, amortizācija, pārraide..

Cik daudz dažāda, vai nav tiesa?? Bet ārēji faktori??? ir Lineārs paplašinājums un blīvēšanās zem iedarbības temperatūras, vibrācijas un tā tālāk Kādi tas milimetrus sacīsiet jūs. Logs sāk aizķert, ne līdz beigām aizvērties, lūk kā reizi še ir vajadzīga regulēšana. Ar laiku daži furnitūras elementi, dilst un pieprasa aizstāšanu, un šeit Jums palīdzēs tikai meistars!

Mēs nerunāsim par tiem gadījumiem, kad remonta laikā jums dzīvoklī, ofisā vai citā telpā «labi» apmetēji nesāks taisīt ciet furnitūras elementus no celtniecības maisījumu trāpījuma, līmēm, putekļiem un pārējiem būvgružiem, bet atstās Jums par atmiņu ar lāsītēm, akmeņiem, «aizbetonēti» ar regulē mezgliem, bet tas 99% JŪSU LOGA REMONTS! Ja jums atgadījās tāds, mūsu kvalificēti meistari tiks galā un ar šo uzdevumu pa saprātīgām cenām, operatīvi, kvalitatīvi un ar garantiju!!!"
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
Powered by Sviesta Ciba