tākājau es tākātā nestrādāju
te Sirdna žēlojās par neapēdamajām cina-čtoto-bum bulciņām.
iz viņa apraksta es pat ņēmu un apčolēju mājaslapu http://www.cinnabonbaltic.com./menu_lv.h tml un apsiekalojos.
kad nu reiz biju tuvumā, nevarēju nenoprovēt, tās, kam pacanrieksti virsū.
un ziniet, sūc, es jums teikšu, viens mazs sūc par lac diuēsmit. protams,
Sirdna teorija pilnībā strādāja, es dabūju vienu ķepīgu pacanrieksta gabalu iekš to dekoltē un vienu iekš to zābakstulmu. tad vienu pļecku uz klaviatūras un vienu uz nesvarīgas vēstules un tad es sapratu,ka jāiet māžoties uz virtuvi. un tas viss, ņemot vērā,ka tā bija mazā izmēra bulciņa - aiz tam man bij tā spīc pierādīt sev,ka varu viņu noēst nenocūkājoties. nu, feiljērs, nevaru.
jā, un es jau nezinu īpaši tādus konditoriskus smalkumus, bet tur bija kautkāda garšas vaina, garšoja tākā pēc sāls, bet man šķiet,ka tas ir kāds irdinātājs-pirdinātājs, ir nācies tamlīdzīgu garšu jau matīt.
vienvārsakot, ir labāki veidi kā sevī iedabūt ievērojamu kaloriju apjomu, baudāmāki veidi.