Pastkartes no svešām valstīm
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Wednesday, October 2nd, 2019

    Time Event
    11:14a
    Pārdomu brīdis
    Šobrīd gaidu atbildi no ANO jurista, un nu jau drusku tā kā sāku nervozēt. Neba nu uztraukties, bet tā kā iekšēji, intelektuāli mīņāties. Sak', kas tad nu būs, virzamies mēs uz priekšu vai nē.

    Laikam jātrenē pacietība.

    Arī nekāds oficiāls piedāvājums par darbu Turcijā nav pienācis.

    Katrā gadījumā šeit man līgums ir līdz 31. decembrim, tā ka tiktāl viss mierīgi, varu turpināt rušināties savā vagā un brīvos brīžos drusku mazliet iedzert alu.

    P.s. Šorīt beidzot atradu, kur atrodas tas izslavētais "krievu veikals". Pēc darba iešu lūkoties, kas tur ir nopērkams. Nu, domājams, biezpiens, griķi un tamlīdzīgas ekskluzīvas lietas.
    3:36p
    Kā Porziņģis
    Ja kāds no jums nav bijis aplaimots ar krusteniskās saites operāciju, tad priecājieties. Jums nav jāizbauda aptuveni gadu ilga rehabilitācija. Un nē, līdzīgāki Porziņģim jūs nekļūsiet. Lai gan es pats to nemaz arī negribētu.

    Katrā gadījumā tagad, gandrīz 8 mēnešus pēc operācijas, beidzot varu teikt, ka sāku justies (un staigāt) kā cilvēks. Tas tiešām palīdz, jo patiesi, dažādu organisma locekļu un orgānu veselīgums un kārtībā būšana reāli ietekmē arī to, kāda sajūta ir galvā. Un tas vismaz man ir ļoti, ļoti svarīgi.

    Turpinu gan staigāt pie fizioterapeita divas reizes nedēļā, veicu dažādus vingrinājumus un tā. Kopumā progress ir tiešām liels. Vēl ļoti labi atceros pirmās pāris nedēļas pēc operācijas, kad bez kruķiem nevarēju tikt nekur, kā arī gulēt bez pretsāpju tabletēm nebija iespējams. Un vienalga gulēt bija, ne jau mokoši, bet neērti gan. Tagad es staigāju pats savām kājiņām, arī pa trepēm augšā un lejā, varu spert arī platākus soļus. Skriet gan vēl ne, un pavisam nesen tikai sāku trenēt arī lēkāšanas prasmi.

    Līdz gadumijai man būtu jābūt faktiski pilnīgā kārtībā. Par to tad arī turēsim īkšķi, jo bez veselības arī viss pārējais sāk grīļoties un brukt.

    Un sargiet ceļus, tā ir tāda visnotaļ komplicēta locītava, kuru var dažādos veidos sačakarēt - un tā jums nav roka, kuru var ieģipsēt un iekarināt saitītē. Bez normāli funkcionējošām abām kājām tu sāc justies kā tāds pensionārs. Galu galā, kā teica Vonnegūts, mēs esam dzimuši, lai pendelētos apkārt!

    << Previous Day 2019/10/02
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba