Šugā faiv
 
9.-Feb-2017 06:11 pm
Lieta tāda, ka man garšo vīns, bet riebjas alkohola reibums. Pilnīgi nepieļaujama kombinācija.
Tiklīdz galva beidz darboties skaidri, uzreiz krītu izmisumā un vairs iekšā iedabūt nevaru. Ar labām vakariņām itāļu gaumē var atļauties izdzert pat divas glāzes, bet tas jau skaitās "iedzeršana" un tāpēc ir rets gadījums. Tāpēc, ja ir vīns kurš garšo, tad jāsaņemās un jādzer katru dienu. Pa mazdrusciņai. Nedēļu ilgi vai vairāk. Bet tomēr, katru dienu dzert negribās, un ja ko negribās, tad nav jādara, tāpēc viena vīna pudele divām nedēļām vai vairāk ir bišķiņ tuvāk patiesībai.
Padalījos ar šīm pārdomām ar kolēģi. Kolēģe teica, ka viņai ir tā pati problēma - daudz nevar izdzert, bet vīns ļoti garšo.
Nolēmām, ka laikam esam videi draudzīgie ekodzērāji.
Comments 
9.-Feb-2017 02:27 pm
Paldies! Šķiet, ka ir redzēts. Ja atradīšu, tad nogaršošu.

Pilnīgi citā sakarā, bet apraksts tajā lapā ir iedvesmas trūkuma virsotne:

"Vīnam piemīt sarkano augļu un garšvielu aromāts. Viegli dzerams ar iespaidīgi maigu garšu. Ieteicams pasniegt ar dažādi pagatavotu gaļu, grillējumiemn un gaļu mērcēs, kā arī sieriem. Satur sulfītus"

Kā to tādu vispāri varēja savirknēt kopā?
9.-Feb-2017 02:29 pm
man šķiet tur vienkārši neviens ar aprakstiem nesapūlās :)
9.-Feb-2017 02:30 pm
Jā, tas, kā saka, metas acīs. :)
This page was loaded Jun 29. 2024, 8:24 am GMT.