Man jau tā killošanas-gatavošanas-ēšanas pieredze ir ienākusies ne-gluži-normālajā veidā ... ierādīja tās lietas viens vecs burkšķīgs grieķu šefs, lai arī ne Grieķijā - ir vēl viena vieta, kur ir lielākā grieķu populācija ārpus Grieķijas - ar grieķiem arī tika izdiskutēta tā sišanas metode, kas jopciknetā tiek pieminēta bieži Vidusjūras kontekstā. Savukārt jēlās gatavošanas/ēšanas lietas ienācās no Āzijas "vāciešiem" - arī šeit pat. "Šeit" ir tur, kur ethniski, var satikt visus.
Kas attiecās uz ķeršanu, tad tā ir praktizēta (astoņkāju kontekstā) tikai vienu reizi Klusā okeāna austrumu piekrastē.
Gaumes ziņā starp jēlu un grillētu, labāk izvēlos grillēt. Ja vajag, varu arī modificētu "grieķu" recepti izdvest.
Man jau tā killošanas-gatavošanas-ēšanas pieredze ir ienākusies ne-gluži-normālajā veidā ...
ierādīja tās lietas viens vecs burkšķīgs grieķu šefs, lai arī ne Grieķijā - ir vēl viena vieta, kur ir lielākā grieķu populācija ārpus Grieķijas - ar grieķiem arī tika izdiskutēta tā sišanas metode, kas jopciknetā tiek pieminēta bieži Vidusjūras kontekstā. Savukārt jēlās gatavošanas/ēšanas lietas ienācās no Āzijas "vāciešiem" - arī šeit pat. "Šeit" ir tur, kur ethniski, var satikt visus.
Kas attiecās uz ķeršanu, tad tā ir praktizēta (astoņkāju kontekstā) tikai vienu reizi Klusā okeāna austrumu piekrastē.
Gaumes ziņā starp jēlu un grillētu, labāk izvēlos grillēt.
Ja vajag, varu arī modificētu "grieķu" recepti izdvest.