Šugā faiv
 
17.-Jan-2017 02:12 am
Par daudz nekas nav labi, bet es teikšu, ka pēc smagas darba dienas iedzert šōčū ar passifloru klausoties okinaviešu dziesmas ir viena no tām foršajām lietām dzīvē kuras ir tā vērtas.
Pa to laiku uz salas notiek neizskaidrojamas lietas - temperatūra ir zemākā novērojumu vēsturē un uz kalniem guļ sniegs. Piparu lakstus sadauzīja krusa, palika tikai viens pipars, bet arī tas neizskatās pārāk optimistisks. Rozmarīni aug tā, itkā nekas nebūtu noticis. Salinieki pēdējā laikā ir aizrāvušies ar papajām. Ceru la šis aukstums viņas nenokaus, jo ir traki.
Pagajušogad Okinavā bija auksti un kafijas audzētājiem bija podi, jo kafija ir laba tikai tad, ja netiek īpaši saldēta.
Comments 
17.-Jan-2017 02:52 pm
Šōčū pasaule ir tik plaša, daudzveidīga un daudzviet smirdīga, ka nemaz nav brīnums ka nepatika. Turklāt, šōčū ir tāda privāta padarīšana, ko labāk pie jūras svaigā gaisā un labā pulciņā. Nākamreiz brauc siltā gadalaikā kad nelīst, tad parādīšu kur šōčū aug.
Par tiem pipariem - nu, tur jau nekas nebija, vienu reizi kārtīgam vīram izraudāties! Diemžēl sausu habanero vairs nav... Būs jāgaida nākošo gadu.
This page was loaded Maijs 4. 2024, 9:06 pm GMT.