Šugā faiv
 
17.-Dec-2016 12:08 am
Vecais darbs atradās Ebisu apkārtnē. Ebisu ir tāda kā "pieaugušo paradīze" tai ziņā, ka tur ir smuki, mierīgi un ir daudz atmosfērisku ēdamvietu.
Ar stirnu grāciju apkārt staigā Ebisu jaunkundzes - ar to neaizskaramā svētuma gaisotni un kā jau japānietēm pienākas, naksnīgās, krēmīgās un brūnās krāsās ar lepniem, bet gaumīgiem zelta spīguļiem.
Pirms dažiem gadiem ar kolēģiem izdomājām, ka ja jau Ebisu ir tik daudz labu ēdamvietu, tad katru dienu pusdienās jāiet jaunā vietā un ja vieta atkārtosies tad tā vieta ir tā vērta. Tā sanāca, ka samērā bieži gājām uz eklektisku restorānu, kurš atradās pagrabstāvā ar bronzas zirgu dabiskā izmērā, vairākus kvadrātmetrus lielu, vecā un vecmodīgā zeltītā rāmī ieskautu spoguli un
Pīnas Baušas attēliem pie sienām.
Pāri ielai restorāna priekšā pretējās ēkas pagrabstāvā atrodas zooveikals. Zooveikals ir diezgan paliels un īpašs ar to, ka tur dzīvo trīs milzīgi, balti sāmu suņi. Suņi mierīgi guļ pie ieejas un vienaldzīgi bet apmierināti noskatās uz glaunajiem Ebisu garāmgājējiem. Pašā veikalā pa grīdu pastaigājas kādu metru liels bruņurupucis un stūrī dzīvo kaza. Izņemot kazu esot arī zirgs, bet tas bieži ir kaut kur, kur to nevar redzēt.
Šodien ziņās bija raksts par to, ka Ebisu rajonā pa ielām staigājot nezināms zirgs, kurš esot nezināma iemesla dēļ aizbēdzis no zooveikala. Policija izmeklējot kā ir sanācis tā, ka zirgs tika ārā un nebija piesiets. Zirgs esot notverts pie mākslas universitātes ēkas mierīgi ēdam zāli.
Zinot, ka veikalā dzīvnieki nav ne būros, ne piesieti, man nav ne mazākā izbrīna par to, ka zirgs vienkārši aizgāja pastaigāties. Tikpat labi tie varētu būt tie sāmu suņi, bruņurupucis vai kaza. Nezināma kaza blandās pa Ebisu? Kāpēc ne.
Comments 
16.-Dec-2016 07:26 pm
samanta tīna bauša :)
16.-Dec-2016 07:46 pm
Lol! Paldies par joku, nu jau izlaboju! :)
This page was loaded Maijs 4. 2024, 2:12 am GMT.