Šugā faiv
Commenting To 
5.-Jan-2007 07:56 pm
Gribu pastāstīt vienu recepti, no vietējām :) Garšīgi, vienkārši, veselīgi, vērtīgi, ļoti ātri.

Kas ir vajadzīgs?

3 vidēja izmēra vai palieli kalmāri (apmēram 600 gr.)
1 rīsu maisiņš - nu, no tajiem, kuri maisiņos jāvāra
1 paliela sīpola galviņa
sojas mērce, muskatrieksts, pāris eļļas pilieni, majonēze, ūdens :D

Kas ir jādara?

Jāuzliek vārīties rīsi. Pa to laiku jāiztīra un jāsagriež kārtīgos gredzentiņos kalmāri, sīpoli arī palielos gabaliņos. Kad rīsi ir gatavi vai vismaz ir tuvu tam, tad jāiemet dziļā pannā (vislabāk ir lietot vok pannu - tā tāda ļoti dziļa, sašaurinās uz apakšu) sīpolus, jāielej pāris eļļas pilieni un apmēram pus glāzi ūdens. Kad ūdens sāk vārīties, turpat jāiemet kalmāri. Jāvāra pannā uz lēnas uguns apmēram minūti aktīvi maisot. Tur pat jāielej sojas mērce, lai ir pietiekami sāļš un jāieber pavisam nedaudz maltu muskatriekstu un kārtīgi tā jāsapiparo - būs ok.
Pēc tās minūtes vai pat vēl ātrāk panna jānoņem no uguns, jāieber iekšā vārīti rīsi, virsū jāuzliek apmēram 2 majonēzes tējkarotes, kārtīgi jāsamaisa un voila! Ātrs ēdiens ir rokā :)
Comment Form 
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
This page was loaded Dec 22. 2025, 3:53 pm GMT.