Šugā faiv
 
7.-Okt-2006 12:14 pm
Izrādās, ēdamie kociņi lieliski der kāda dzēriena samaisīšanai.
Bet daži korejiešu ēdieni - piemēram, spicais udons, bez treniņa nav ēdami.
Vēl korejieši ēd jēlus astoņkājus. Pat ne tā, nē - dzīvus astoņkājus!
Ja godīgi, astoņkāju susī man jau sagādā zināmas grūtības, kur nu vēl dzīvus. Labi ka japāņi nav korejieši.
Toties šeit ēd tādus kā tarakānus, kas dzīvo jūrā. Izskatās šausmīgi, bet kad es tos nogaršoju, tad sapratu kāpēc tie ir krietni dārgāki par garnelēm. Ļoti gardi un muskuļaini zvēriņi.
Ko lai vēl pastāsta?
Comments 
9.-Okt-2006 12:17 pm
Daanke :) ok!
This page was loaded Dec 22. 2025, 5:27 pm GMT.