* * *

« previous entry | next entry »
9.. Apr, 2007 | 19:01

SEEING BEYOND THE ILLUSION jeb brīvākam brīdim (ja nu gadījumā kādam ir interese).
Tags:

links | drain the blood | Add to Memories


Comments {11}

almighty_j

* * *

from: [info]almighty_j
date: 10.. Apr, 2007 - 12:47
links

Vakarnakt noskatījos apmēram 3/4 daļas.

Te nu būs mani komentāri un jautājumi Tev, par cik Tu noteikti zini vairāk:

Tātad, šie Illuminati (pieļaujot tos kā tos pašus brīvmūrniekus [freemasons] kādi ir viņu ieguvumi no šīs kontroles un kāda no tās jēga, kāpēc tā izvērsta šeit, ņemot vērā Visuma izmērus un iespējas..?

Interesanti ir tas, kā tiek paskaidrotas dažas nianses. Teiksim, es DNS nesauktu par "software", bet gan par "hardware - dzelzi ar t.s. 'iebūvēto programmu". Software are we. Bet visā visumā skaidrojums ir pareizs arī no [tradicionālā] zinātniskā viedokļa. Iepspējams, ka attīstītākā DNS jau no sākta gala ir paredzēts veidot organismu ar iebūvētām plašākas sensorās uztveres spējām, jā.
Vēl es sliecos domāt par to 'everything is illusion' teoriju. Ka tā, lai gan visai interesanta, tomēr neizskaidro lietas būtību - kāpēc tā tāda radīta un kāpēc tad tikpat labi visu pārējo ārpus šī mums visspilgtāk sajūtamā spektra nevarētu saukt par ilūziju. Kaut vai to pašu radiāciju, kuras iedarbību un esamību mēs nezutveram nekā, bet sekas gan jūtam visi kā viens [tas tāpēc, ka šobrīd lasu vienu Liesmā izdotu grāmatu par Černobiļas katastrofu un par kuru es noteikti izteikšos].

Un visbeidzot, I like that damn bloody usage of the word 'bloody'! :D :) xD

Atbildēt | Diskusija


morphine

* * *

from: [info]morphine
date: 10.. Apr, 2007 - 14:32
links

Es ar nolūku ieliku linku tikai uz šīs ~7h garās lekcijas pēdējo daļu, kas plašāk skaidro tieši teoriju par realitāti un ilūziju.
Pirmajās divās ir +/- izskaidrots arī tas, kas ir tie 'on the top of the pyramid', bet būtībā, jā - Illuminati. Svarīgi ir tas, ka tie, kas tur diriģē parādi, nebūt nav tie paši 'vadoņi', ko mēs katru dienu redzam TV ekrānos. Patiesībā rekur būs īsā versija paskaidrojumam, kas īsti ir "Shape Shifting Reptilians" (garā versija te).
Jēga? Jēga ir pašā kontrolē. Kāpēc tieši mēs? Visticamāk - vēsturiski ģeogrāfiski tā ir sanācis.
Ja godīgi, es arī sajuku tajos vārdu 'hardware' un 'software' lietojumos, vai drīzak - man viņi likās neadekvāti, lai arī būtībā pareizi.
Par to ilūziju - vismaz man nav atbildes uz to - "kāpēc?", bet man prasās pēc pretjautājuma - "un kāpēc nē?" I mean - iemeslu kaut kā radīšanai vajag tad, ja ir radītājs, bet ja nu radītāja nav? Ja nu visa šī kolektīvā apziņa, šī tīrā Enerģija, kas ir Viss, vienkārši IR? Tu pasīji: "kāpēc tad [..] visu pārējo ārpus šī mums visspilgtāk sajūtamā spektra nevarētu saukt par ilūziju?" Es prasu - un kāpēc tad nevar? VISS ir ilūzija tik tālu, cik viss ir Enerģija. Viss ir enerģijas dažādas formas.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


almighty_j

* * *

from: [info]almighty_j
date: 10.. Apr, 2007 - 15:21
links

Kamēr lādējas īsā versija, papildināšu to, ko varu papildināt. Ilūzijai, ja to tā var definēt, ir viena nelaime - arī tā pastāv. Tajā visā ir paredzēts, ka šī, tā vai cita veida enerģijas interpretēšana notiks tieši tā un ne citādi. Ka mūsu acu receptori uztvers gaismu apmēram RGB variantā, un tas laikam nebūs gluži 'reptīļu rases' veikums, jo arī tie ir šīs visas 'izlūzijas' (ko es neuzdrīkstos tā dēvēt tās pārlieku lielās varenības un esamības dēļ) sastāvdaļa. Līdz ar to laikam tas viss ir jāuzskata par realitāti. Matērijas/enerģijas konversiju. Apmēram to, ko Tu minēji. Es teiktu pat gandrīz otrādi - jebkas, kas eksistē, ir īsts, bet līdz zināmai robežai. Viss ir kaut kādā mērā relatīvs. Labi, ejam tagad tālāk.
Ķeroties pie tālākā štelles - video apskata reptiļu iefiltrēšanos kā tādu un manipulācijas, bet nevis to, kas ir aiz tām, šo visu globālo darbību jēgu - varaskāre, tieksme pēc mūsu dzīvju sarežģīšanas, tieksme pēc resursiem, KAS?! Kontrolē jēgas nav. Kāda vella pēc tik advancētai rasei būtu jānopūlas ar Zemiešiem, ja ir iespējas izmantot citas planētas, kuras varbūt ir dzīvībai piemērotas un/vai mazapdzīvotas.
Sliecos domāt, ka tiktāl, cik šī izpratne sniedzas līdz šai rasei, tā ir korekta, bet šo reptiļu vietā esam mēs paši, nauda un vara, kas var pazudināt relatīvi mazāk attīstītos prātus, jo, redz, cilvēki vien esam. Un tā kā cilvēks ir apveltīts ar pamatīgu EGO, viņam būtu gauži ticams iemesls rīkoties tādā veidā, kas nestu pašlabumu viņam pašam, lai arī pakļaujot ciešanām citus... [starp citu, tas sasaucas arī ar manu globālās sasilšanas iemeslu - tā ir mūsu tieksme pēc komforta par katru cenu. Cena ir šādas pārmaiņas.]

Tā man šķiet.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


morphine

* * *

from: [info]morphine
date: 10.. Apr, 2007 - 15:38
links

Par reptiļiem varu vien piebilst - pastāv teorija, ka viņi ir šeit (tb tieši šeit), jo viņiem ir nepieciešama enerģija, ko dod mūsu auras. Otra versija ir par to, ka Zeme bija vienīgā planēta Saules sistēmā, kas bija piemērota viņu izdzīvošanai (jo viņi it kā nāk no planētas, kas kādreiz - ne tik sen atpakaļ (10'000 gadu laikam bija tas skaitlis, kas tika kaut kur minēts) - atradās tajā vietā Saules sistēmā, kur tagad ir asteroīdu josta starp Marsu un Jupiteru). Tās ir divas populārākās versijas, kuras veiksmīgi nekunkurē savā starpā. Ja iedziļinās teorijās par šo repiļu psiholoģisko raksturojumu, tad šī tieksme pēc varas un kontroles kļūst vēl loģiskāka.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


almighty_j

* * *

from: [info]almighty_j
date: 10.. Apr, 2007 - 15:45
links

...kas automātiski nozīmē to, ka šī rase patiesībā nemaz nav tik 'advancēta' un tādi kosmiskie atkritumi vien ir, ja reiz izvēlas vājākus radījumus savai parazitēšanai un acīmredzami nav izpratuši Visuma likumsakarības kauč nedaudz vairāk par mums..

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


morphine

* * *

from: [info]morphine
date: 10.. Apr, 2007 - 15:49
links

:)

/celsim cilvēku kolektīvo pašapziņu?/

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


almighty_j

* * *

from: [info]almighty_j
date: 10.. Apr, 2007 - 17:02
links

Sviedriem vaigā! Nebaidoties runāt pat tad, ja pēc tam mūs pavada neizpratnes un mulsuma pilni skatieni!

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


morphine

* * *

from: [info]morphine
date: 10.. Apr, 2007 - 17:31
links

Šitais man patīk!

Atbildēt | Iepriekšējais


Daavid Sinervo (Malleus)

* * *

from: [info]humanz
date: 10.. Apr, 2007 - 17:07
links

Cik nedaudz paskatījos, atgādināja zinātnes kafejnīcu, ja tā viņu sauca. Sirds lietas. Kā tas filozofs toreiz teica, ka dzīve pati par sevi ir slimība, kuras rezultātā mēs visi nomirstam. Un tas, ko mēs darām ar sirdi, piemēram, smēķēšanas rezultātā, to vienkārši saasina.
Šķiet, ka šeit ir kas līdzīgs :)

Atbildēt | Diskusija


morphine

* * *

from: [info]morphine
date: 10.. Apr, 2007 - 17:30
links

Ēmm.. vispār es gribētu teikt, ka nē. Te pamatā ir par kontroles atgūšanu. Un kontrole šoreiz nozīmē apziņu, kas mēs esam un uz ko mēs esam spējīgi. Ka mēs nesam tikai tas, ko var sajust ar piecām maņām.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Daavid Sinervo (Malleus)

* * *

from: [info]humanz
date: 10.. Apr, 2007 - 18:26
links

Manā uztverē, tajā ietilpst arī tas. Jo ir daudz lietu, līdz kurām vnk neaizdomājas, līdz ar to arī problēmas ar uztveri.
Un, lai cik dīvaini tas nebūtu, es tur neko jaunu nesaklausīju. Man gan tas vienmēr licies interesanti, baudāmi, un patīkami ausīm, bet nekā jauna.
Mēs jau vispār spējam daudz.. Tikai liela daļa tam vienkārši netic :)

Atbildēt | Iepriekšējais