par "bīstamo tēmu"

« previous entry | next entry »
21.. Mar, 2007 | 21:03

"I'll make this really simple for you, YOU ARE GOD. Or whatever you wish to call this all encompasing energy that flows through EVERYTHING.

THERE IS NO SEPARATION. Forget the bible, forget all religion it is only designed for one purpose- to enslave your mind.
Don't bow down to any God portrayed in a religous text, for you will be talking to a brick wall! Communicate with your true self.
Don't get me wrong, there are some great stories in the bible that can teach you about your underlying potential, but these teachings are far outweighed by the indoctrination it pervades. Religion has been one of the greatest abusers and decievers of mankind and the time has come to reach a new level of spiritual maturity and LET IT GO.

Empower yourself in a society that only seeks to disempower you. "

--------------------------------

no šejienes

Tags:

links | drain the blood | Add to Memories


Comments {6}

almighty_j

* * *

from: [info]almighty_j
date: 22.. Mar, 2007 - 08:47
links

Un es jau gribēju, vaicāt, kam pieder šie vārdi. Kas gan būtu pietiekami spēcīgi teikts, lai apliecinātu to patiesumu? Kā parādīt arī plašākai pasaulei šādu iespējamo skatījumu? Vai tiešām tam lemts izplatīties tikai kaut kā aizmuguriski, caur cilvēku vārdiem un ierakstiem, lai sasniegtu tos, kuri spēj saprast jēgu, jebšu tam tā ir jābūt un nekad tas neizskanēs kā vispārpieņemts viedoklis laikrakstu pirmajās lapās?

Atbildēt | Diskusija


morphine

* * *

from: [info]morphine
date: 22.. Mar, 2007 - 11:36
links

Nu, nu. Tas, ka kaut kas netiek rakstīts laikrakstos, vēl nenozīmē, ka tas nav aktuāls. Kā teica tas pats Deivids Aiks: "They [media] would only notice it if it was written letters 20 feet high."
Bet ir jārunā, tas ir fakts. Ir jāstāsta. Ir jāpiedāvā alternatīva visam tam falsificējumam (un es šobrīd nerunāju tikai par reliģiju), kurā mēs esam dzīvojuši gadsimtiem un pat gadu tūkstošiem ilgi.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


almighty_j

* * *

from: [info]almighty_j
date: 22.. Mar, 2007 - 12:06
links

Ak. Es tikai domāju, ka mediji būtu visefektīvākais veids tiem, kas nelieto tīmekli vai kuri [vēl] neprot ienirt kilometriem dziļi šajā virtuālajā kanalizācijas septiķī, lai no turienes uznestu ko vērtīgu..
Cilvēki ir kūtri un tas, ka it kā viss plūst un mainās, ir bleķis. Patiesībā REĀLAS pārmaiņas (domāšanas un dzīvesveida) notiek tik lēni, ka tādu nav vispār. Un tas ir par lēnu. Vajag ātrāk. Mums nav daudz laika.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


morphine

* * *

from: [info]morphine
date: 22.. Mar, 2007 - 12:22
links

Kā jau būsi ievērojis, nomācošs vairākums mediju visā pasaulē pieder politiskām figūrām. Politika ir skatuve, un politiķi ir aktieri šajā teātrī ko sauc par New World Order. So - no tā visa izriet acīmredzamais - tas vienkārši nav reāli, ka mediji varētu atspoguļot to, kas tā vai citādi nesakrīt ar izrādes sižetu. Mediji ir dekorācijas tam farsam, ko mēs saucam par politiku. Un lielie režisori, kas vada un diriģē šo izrādi, tie, kas stāv augstāk par visiem politiskajiem līderiem - viņi jau nu apzinās, ko viņiem nodarītu brīva prese. Lights out. Show`s over. Tieši tāpēc viņiem tik svarīgi ir viņus [medijus] kontrolēt.. Tieši tāpēc jebkādas alternatīvās zināšanas šobrīd var izplatīties tikai tīmeklī un, ja paveicas, caur kādu neatkarīgu grāmatu spiestuvi.
Bet - jo vairāk cilvēku sāks piekļūt šai informācijai, jo ātrāk kaut kas mainīsies. Tas gan ir fakts, jā.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


almighty_j

* * *

from: [info]almighty_j
date: 22.. Mar, 2007 - 13:38
links

Reāli rēķinot pēc kaujas stratēģijas, mums nav izredžu. Nomācošs vairākums, kas ražo visu informāciju lai tālāk nodrošinātu sava vairākuma vairošanu.
Tāpēc vēl jo vairāk tā ir principa lieta - pat ja nevari ko mainīt, vismaz tad gūsti no šīm zināšanām kādu labumu sev. Un viemēr izplati tās tālāk.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


morphine

* * *

from: [info]morphine
date: 22.. Mar, 2007 - 15:20
links

Jā, "vienmēr izplati tās tālāk". Tā arī ir atslēga. Jo - tas ir veids kā minoritāti padarīt par vairākumu. Veidot pašiem savu revolūciju. Tā ir vienīgā iespēja, kas mums, XXI gadsimta bēriem, ir palikusi. Tā ir mūsu cerība.
Jaunas/ jaunās sabiedrības nākotne.

kā tajā dziesmā - you gotta fight for your right to party

Atbildēt | Iepriekšējais