fuckyuu

* * *

8.. Sep, 2008 | 07:54
No:: fuckyuu

aaa, turklāt, piemirsu piebilst.

pirms kāda laika skatījos netā video no Krievijas tv pārraides, kur ar raidījuma vadītāju sarunājās kaut kāds vecis no, cik sapratu, Krievijas ārpolitikas kaut kādas stratēģijas plānotāju brigādes.

Pēc viņa vārdiem spriežot, Krievijas vēlas valsti paplašināt savas civilizācijas robežās. Jebšu, iekļaut sevī Baltkrieviju, Austrumukrainu, Gruzijas ziemeļus un vidusāziju. Par Baltiju, savukārt, viņš teica, ka Baltija neesot Krievijas tiešo interešu lokā, jo Baltijas valstis jau ir pārāk atšķirīgas no pārējām nosauktajām, zo, Baltijas iekļaušana radītu tikai draudus federācijas vienotībai un būtu jāpieliek milzu pūles, lai viņas noturētu iekš Krievijas. Kas ir labi.

Sliktā ziņa. Uz jautājumu par to, vai Krievijai neko nenozīmē juridiskais pamatojums piemēram Ukrainas neatkarībai un nedalāmībai, džeks atbildēja, ka nē, nenozīmē gan, jo esošais pasaules juridiskais modelis tāpat esot novecojis, tamdēļ jāgrābj, ko var, pirms tiek radīts jauns. Un tāpat darīšot citas lielvalstis. [nevaru nepiekrist]

links | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..