May. 24th, 2011 @ 09:02 am (no subject)
A kā jūs domājat, vai mans ne pārāk foršais kāju stāvoklis atturēja mani vakar no iešanas kājām mājās? :D Pareizi, nebūt ne. :) Šodien jāiet uz grupu, tāpēc sanāks mājās braukt ar trolejbusu, bet rīt... man liekas, ka es kļūstu atkarīga no staigāšanas. Cibā pārsvarā ir velobraucēji un skrējēji. Bet kādam jābūt arī staigāšanas fanam. :)
About this Entry
From:[info]divi_g
Date: May 24th, 2011 - 09:10 am
(Permanent Link)
Staigāt ir forši, bet ar riteni var ātrāk viskautkur nokļūt, tātad, daudzākās vietās pabūt. Citādi staigāšana pa vienu un to maršrutu ātri sāk garlaikot.
[User Picture Icon]
From:[info]missalise
Date: May 24th, 2011 - 09:28 am
(Permanent Link)
Tā kā es piederu pie domātājām, tad es parasti staigājot pa vienu un to pašu maršrutu, katru reizi esmu citur - savās kārtējās domās. :) Visforšāk jau, ja ir pieejami visi transporta veidi, tad var izvēlēties atbilstošāko... :)
From:[info]divi_g
Date: May 24th, 2011 - 09:32 am
(Permanent Link)
Saprotu, taču ārējie stimuli arī noder. Kaut vai tādēļ, ka dažreiz parāda tām savām domām kādu negaidītu virzienu.
[User Picture Icon]
From:[info]daarta
Date: May 24th, 2011 - 10:20 am
(Permanent Link)
es arī esmu absolūts staigāšanas fans. protams, kad uzkāpju uz velo, saprotu, ka uz tā varētu arī dzīvot, tomēr staigāt sanāk biežāk un tas ir šausmīgi foršs pasākums. nostāvēt uz vietas nav iespējams, īpaši transporta pieturās.
[User Picture Icon]
From:[info]missalise
Date: May 24th, 2011 - 11:30 am
(Permanent Link)
Pilnībā piekrītu par tām transporta pieturām. Es jau tajās sāku mest apļus, lokus. Ja pieturā kāds staigā šurpu - turpu - tā noteikti būšu es.