Nov. 18th, 2010 @ 10:45 pm (no subject)
Šodien kaut kāda grūtsirdība uznākusi.
Varbūt no tās stulbās degustācijas, uz kuru draudzene bija aizvilkusi līdzi. Būs viņai mācība, ja es desmit reizes saku, ka negribu iet uz tādiem pasākumiem, bet viņai ar vieglām šantāžas metodēm tomēr izdodas mani pielauzt, tad lai viņa arī negaida, ka es tur sākšu dziedāt līdzi kopējā slavināšanas korī un teikšu to, ko nedomāju. Domāju, ka viņa mani vairs līdzi uz tādiem pasākumiem nesauks. :) Vismaz tāds labums.

Bet vispār - decembris tuvojas, tas man tā - ne īpaši. Man ziema vispār nepatīk. Man patīk rudens - no paša sākuma līdz pašām beigām, bet ziemu es parasti pārciešu. Ne ar ko īpaši labu man tā neasociējas. Varētu šogad pārmaiņas pēc man ziemā notikt kaut kas labs un foršs, lai lauztu manus nelabos priekšstatus par ziemu.
About this Entry
From:[info]divi_g
Date: November 18th, 2010 - 11:36 pm
(Permanent Link)
Bet z-svētki taču ir tīri forši, ne? Un, ja uzsnieg, tad ir patīkami gaišs :)
[User Picture Icon]
From:[info]missalise
Date: November 19th, 2010 - 11:44 am
(Permanent Link)
Jā, Tu nosauci divas lietas, kas man ziemā patīk. :) Tā kā ziema nav tik ļoti melna, kā es to mālēju. :) Bet pie pozitīvajām emocijām ziemā gan nāksies piestrādāt krietni vien vairāk nekā rudenī, kad tās nāca pašas.
From:[info]perfekta
Date: November 19th, 2010 - 12:03 pm
(Permanent Link)
iesaku apgūt snovošanu (ja jau neesi apguvusi). Tas pilnībā izmaian uzskatus par ziemu. Es arī vēl pirms diviem gadiem nebiju sajūsmā par šo gadalaiku. Tagad - nevaru sagaidit!! :)