Jun. 21st, 2011 @ 09:55 am (no subject)
Jāņos mana draudzene aicina mani uz Kabili. Bet man aizvien pievilcīgāka kļūst doma palikt Rīgā un aiziet uz Dzegužkalnu - tur tik smuka estrāde un tik zaļš, ka varētu būt vēl foršāk kā daudzkur mazpilsētās - jo odu, manuprāt, Rīgā ir krietni vien mazāk. Un tad, kad man pēkšņi sagribēsies doties mājās, tad es to jebkurā laikā varēšu arī izdarīt. Un tā kā nākošajā dienā man jābrauc uz spēli uz laukiem, tad es nebūšu tik nomocījusies kā braucot no Kabiles. Tādi apsvērumi.
About this Entry
Jun. 21st, 2011 @ 10:05 am (no subject)
Tags:

Es šonakt sapņoju, ka sazin kādā sakarā man atkal ir jākārto vidusskolas matemātikas eksāmens, tāpēc es esmu aizgājusi uz konsultāciju kopā ar divpadsmitklasniekiem. Un skatos uz tām formulām un nesaprotu - es to vispār kādreiz esmu pratusi? Un tad atveru savu kladi un tur viss jau ir uzrakstīts priekšā - kārtīgi, smuki, saprotami, tā ka visu var atcerēties. Un vēl konsultācija bija milzīgā auditorijā, kurā uz augšējām rindām vajadzēja kāpt pa garām pieslienamajām trepēm.
About this Entry
Jun. 21st, 2011 @ 01:53 pm (no subject)
Kārtējās otrdienas pārdomas - ko darīt divas stundas, kuras man ir brīvas pēc darba līdz grupas sākumam. Nejēdzīgi. It kā var iet vai braukt mājās - tad viena stunda mājās un tad braukt atpakaļ... Drīzāk varētu aiziet kaut kur uzēst kādus salātus un palasīt.
About this Entry