Feb. 24th, 2022 @ 07:31 am (no subject)
Šorīt autobusā ieslēdzu Youtube - es tur no rītiem reizēm klausos Eho Moskvi - https://echo.msk.ru/sounds/stream.html .
Un tur uzreiz tēmas nosaukums apakšā - karš ar Ukrainu. Tas ir šausmīgi, tas ir briesmīgi, tas ir neprātīgi. Turklāt Putins un viņa režīms jau visus, kas nemetas ceļos viņu kurpes laizīt, sauc par rusafobiem un fašistiem. Un viņu propagandas kanāli ir tā izskalojuši smadzenes tiem, kuri tos kanālus skatās, ka viņi ir kļuvuši kā galvenais varonis Orvela "1984" grāmatas beigās.

Tas ir drausmīgi. Jo Putinam ir viss pofig - viņš ir gatavs arī atombumbu jebkur uzmest - arī Latvijā - neskatoties, ka šeit ir tik daudz krievvalodīgo. Viņam taču nav žēl pat savas tautas, par citām viņam vispār nospļauties.

Lūk, pie kā noved tas, ka tauta vienaldzīgi izturas pret politiku un grib sev imperatoru.

Man liekas, ka šobrīd visiem, kuri pazīst kādu vienaldzīgo krievu tautības cilvēku, ir pienākums viņiem aizsūtīt linku ar ziņām no Exo Moskvi vai arī Dožģ vai arī Maksim Kac - šie ir tādi Youtube kanāli, kur sakarīgi pasniedz informāciju - turklāt tie visi ir Krievijas pilsoņu kanāli, tāpēc viņi nevarēs teikt, ka tās ir fašistu ziņas.

Bet tas viss ir tik drausmīgi. Bet mēs visi esam atbildīgi par to, kādu pasauli mēs kopā radām. Ja mēs negribam atstāt saviem bērniem atomkara izpostītu pasauli.
About this Entry