Jul. 7th, 2021 @ 08:57 am (no subject)
About this Entry
(no subject)
Nē, tas vienkārši bija sliktākais variants, kas ienāca prātā. Ja kļūs par normu tas, ka katrs vīrietis vai sieviete, atnākot uz SPA salonu, pasaka, ka viņš identificējas ar otru dzimumu, un viņam teiks - labi, tad ejiet uz otra dzimuma ģērbtuvi, tad, manuprāt, tas palielinās riskus tam, ka tas tiks ļaunprātīgi izmantots. Sliktākais variants - heteroseksuāli pedofili. Bet ir arī vienkārši lūriķi, kas arī nav nekāds labais variants.

Tāpat - manuprāt, ir nekorekti, ka šādu transpersonu ielaida tajā ģērbtuvē. Jo personīgi es nejustos ērti, ja man blakus ģērbtos fiziski vīrietis, kurš sevi identificē kā sievieti (bet to jau zina tikai viņš pats), nevis visas tās sievietes, kas ir ģērbtuvē, tajā skaitā arī kāda islāmticīgā, kurai tas vispār skaitās grēks un kura varbūt tāpēc var dabūt pa galvu no sava vīra.

Tā SPA centra vadītāja vietā, es, visticamāk, piedāvātu pārģērbties darbinieku dušās (ja būtu tāda iespēja - domāju, ka to varētu saorganizēt, ja gribētu). Un ar laiku ieviestu pāris atsevišķas dušas/ģērbtuves telpas tādiem netipiskiem gadījumiem.
[info]missalise replied to
on July 7th, 2021 at 01:51 pm
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.