Jul. 18th, 2018 @ 10:53 am (no subject)
Tags:

Bet lai es pati nekļūtu pārāk iedomīga par to, kā strādāju, konstatēju, ka vienā atskaitē es esmu iesniegusi velns sazin ko. Pat nesaprotu, no kurienes es tādus ciparus esmu dabūjusi. Pat kļūdas mehānismu nevaru saprast (parasti var saprast loģiku - tipa, jāsniedz viens cipars, bet pārskatoties esi iesniegusi nevis ciparu par visu struktūrvienību, bet tikai par vienu struktūrvienības daļu (jo pieciem dažādiem pieprasītājiem tie dati ir jāsniedz piecos dažādos veidos). Man ir sajūta, ka smadzenes ir drusku uzkārušās. :(
About this Entry
[User Picture Icon]
From:[info]kreiza
Date: July 18th, 2018 - 01:55 pm
(Permanent Link)
Un kā Tu jūties tādos brīžos? Man ir pamatīgs šoks par sevi, ka es, ES, TĀ varēju kļūdīties :D
[User Picture Icon]
From:[info]missalise
Date: July 18th, 2018 - 03:55 pm
(Permanent Link)
Nu, riebīgi. Sirdsapziņa grauž (kaut gan pēdējā laikā - kad man te met virsū visu, ko var uzmest, kaut kā grauž drusku mazāk). Bet nu neforša sajūta, neforša. :( Kaut kas man galīgi bija ciet aizgājis. Bet nu vienīgais veids, kā 100% izvairīties no kļūdām, ir neko nedarīt. Tā ka es vienīgais, ko varēju darīt, bija salabot to, ko varēju.
[User Picture Icon]
From:[info]kreiza
Date: July 18th, 2018 - 04:18 pm
(Permanent Link)
Es esmu samierinājusies gan ar savu blondismu, gan ar kļūdām, jo šobrīd darbs ir tāds, ka no tā tiešām nevar izvairīties, un tomēr... Gribās reizēm mukt no tiem perfekcionisma gruvešiem :)