Jun. 13th, 2017 @ 07:02 pm (no subject)
Šonakt sapnī es redzēju, ka ir jauns likums par korupciju - korupcijai nav noilguma termiņa. Un tad visi vecie buki pirms nāves sāk atzīties, ko un kā viņi ir devuši vai ņēmuši kukuļos (jo pirms nāves vairs viņiem nav ko zaudēt) - un tā tiek iebāzti cietumā citi darboņi (kas vēl ir aktīvajā darbošanās posmā).
Un vēl sapņoju, ka pie manis atnāk killers, kuram līdzi ir albūmiņš ar fotogrāfijām - un viņš stāsta par izdarītajiem noziegumiem, jo ir nolēmis mani pēc tam nogalināt, bet atliek to uz mazliet vēlāku laiku, jo konstatējis, ka es esmu laba klausītāja un viņam beidzot ir cilvēks, kuram izkratīt sirdi. Un tā viņš krata to sirdi un stāstīšanas brīdī pats sāk apjēgt, ka diez ko labus darbus nav līdz šim veicis un viņā sāk mosties tāda kā nožēla.

Bet citādi - rit mana īsā atvaļinājuma pēdējā diena, rīt atkal došos uz darbu. Mazliet domāju par to, kādas būs atsauksmes par to darbu, kuru darīju pēdējo mēneis ar astīti. Kaut gan - lasot ziņas - var redzēt, ka mūsu ēkā jau tāpat jautrības netrūkst.
About this Entry