Mar. 8th, 2016 @ 09:05 am (no subject)
Tags:

Šonakt sapnī redzēju, ka esmu aizbraukusi kaut kādā komandējumā uz kaut kādu vietu, kur ir augsta māja, no kuras augšas uz leju iet tāda lēzena, slīpa iela, bet ir arī otra puse, kur ir ļoti stāva iela ar tādām kā sliedēm, pa kurām varēja tikt lejā, slīdot pa tām lejā un pieķeroties pie margām.
Un tajā ceļojumā bija arī mans mīļais un viena mana bijusī darba kolēģe. Un kaut kā ienāca prātā doma, ka ir īstais laiks un vieta tā žigli apprecēties - apmēram tā - šodien izdomājām un rīt precamies. Un tā man sapnis pagāja, visu orgainzējot. Vispirms es tās stāvās mājas apakšā atradu nelielu kafejnīciņu, kurā notiks mielasts un nelielās svinības. Sarunāju laulības reģistrāciju kaut kur. Man bija glīta, bet necakaina krēmbalta kleita. Un pēdējā mirklī es konstatēju, ka es esmu izdomājusi visu, izņemot to, ka man nav sarunāts frizieris. Bet tad kolēģe teica, ka viņai mamma varētu izlīdzēt. Un kā galvas rota man būtu krēmkrāsas rozes.
Tā nu es tur veicu organizatoriskos pasākumus, līdz pamodos un konstatēju, ka termafors ar auksto ūdeni, ko es vakar vakarā lietoju kā kompresi, lai tikt galā ar galvassāpēm, ir mani tik tālu nomierinājis, ka esmu aizgulējusies).
About this Entry
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.