i'm a big big girl in a big big world..
Replying To 
3rd-Nov-2014 11:44 pm
es samērā bieži vāru pupiņu zupu. lieku to gaļu, kas man ir, atkarībā no gaļas vāru ilgāk vai ne tik ilgi, ja gribu, pirms tam gaļu apcepu uz lielas uguns,b et galīgi nav obligāti, kad nav gaļas, vispār bez gaļas. galīgi nenoņemos. pupiņas var iemērkt kaut dažas h iepriekš, vien jāaplej ar verdošu.

patīk šķelto zirņu zupa, dārzeņu biezzupas (savāru jebkādus dārzeņus un sablenderēju).

mēs diezgan bieži visko liekam krāsnī. dārzeņus un tā.
zinu, ka nevajadzētu, bet diezgan daudz ēdam vistu. krāsnī, ķīnieštipa ar dārzeņiem pannā. vistas krūtiņas ir arkārtīgi viegli apviļāt rīvmaizē, virsū uzmest pāris zilā siera gabalus un krāsnī kopā ar kādiem dārzeņiem un kartupeļiem iekšā. vai, piemēram, biezeni.

makaronus ēdam pilngraudu, pamatā ar paštaisītu tomātu mērci un klāt jebko, kas ir mājās. nu tur kāda gaļa, vai tuncis vai zilais siers. abi A. par tiem sajūsmā :)

mēdzu taisīt plovu, rīsus ar dārzeņiem (vārīti rīsi + sacepti dārzeņi sajaukti ar garšvielām).

man ļoti patīk viena A. mammas recepte. apcep vistu, uzlej baltvīnu (gan jau var arī buljonu), iemet ripiņās grieztus burkānus, tomātus, garšvielas, vāri līdz gatavs. tas pats ar citu gaļu, bet tad sarkanvīnu. ļoti garšīgi, var pielikt arī citus dārzeņus, protams. var taisīt daudz un tad saldēt.

ā, man vēl patīk sautējumi.
Reply Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:
This page was loaded May 2nd 2024, 7:42 am GMT.