minija - Tikai ar mani var notikt kaut kas tāds [entries|archive|friends|userinfo]
minija

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Tikai ar mani var notikt kaut kas tāds [31. Okt 2009|20:52]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Vakar bija mašīnai TA. Parasti man kad tūlīt, tūlīt atvērsies boksa durvis vienmēr mašīnai izdeg viens miglas lukturis un nākas tēlot „blondu zaķi” un teikt, ka visu laiku dega, bet tikko izdega :P Tad nu šoreiz es nepajokam biju uztraukusies, jo tikko izieta pārbaude uz dīzeļa atgāzi un varētu braukt tālāk, bet es nevaru ielikt pirmajā robā patiesībā nevar ielikt nevienā robā. Jā, es zinu, ka man ir „mazas” problēmas ar ātrumkārbu, bet nu ne jau tagad, kad esi boksā un varētu braukt tālāk. Kaut kā smaidot un tēlojot, ka tas man ir pirmo reizi noticis izbraucu laukā. Protams, saprotu, ka nākamajā boksā būs cilvis, kas nu nevarēs ielikt pirmajā un „izlidošu” kā korķis TA :P vienīgais ko var izdarīt ir atvērt pārsegu un mēģināt atdzesēt motoru. Tā es stāvu pie boksiem ar paceltu pārsegu. Atveras boks un kaut kā iebraucu. Kājas no bailēm trīc kas nu būs. Iesēžas cilvis un spēj ieslēgt. Fuuuu, es pie sevis dziļi nopūšos atliek vien uz estekādes uzbraukt un lai tur neko „neatrod”. Tā nu es stāvu maliņā un baidos :P ko nu teikts. Bāc es te noskaņojusies tēlot blondīni, bet blakus kas iziet TA man jautā: „Vai es kādu gaidu?” es no šī jautājuma šokēta atbildu nevis kā nobijusies blondīne, bet atcērtu kā tāda veca neapmierināta večiņa „Nē!” Tjipa, ko piesējies?!?!? Neredzi, ka esmu lomā un man nav laika tagad te ar tevi flirtēt! Bet nākamais teksts ir vēl labāks. TA cilvis saka tā it kā manis nemaz šeit nebūtu un skaļi pats pie sevis domātu: „Es gan gribētu, lai Tu mani gaidi!” Es no tāda dzirdētā teksta stāvēju kā ar aukstu ūdeni aplieta.
Beigās secināju, ka man ir izieta TA (pirmo reiz ar pirmo reizi, lai gan man saka, ka jau pagājušo gad esmu izgājusi ar pirmo reizi- kaut kā neatceros).
linkGribi pateikt kaut ko?

Comments:
[User Picture]
From:[info]f_g
Date:31. Oktobris 2009 - 21:20
(Link)
labi, ka taa. uz gadu tagad buus miers.
From:[info]quasi
Date:4. Novembris 2009 - 22:13
(Link)
klau, priekš kam turi mani savā draugu sarakstā? kāpēc negribi atvienot vnk?
[User Picture]
From:[info]minija
Date:4. Novembris 2009 - 22:20
(Link)
un kāpēc man tevi būtu jāatvieno?!?!?
From:[info]quasi
Date:4. Novembris 2009 - 22:31
(Link)
vienkārši kāda jēga paturēt?
[User Picture]
From:[info]minija
Date:4. Novembris 2009 - 22:32
(Link)
Nu tas ir mans žurnāls un ko gribu to paturu! :P bet kur ir problēma Tev?
From:[info]quasi
Date:4. Novembris 2009 - 22:50
(Link)
man krīze, tur problēma
[User Picture]
From:[info]minija
Date:4. Novembris 2009 - 23:01
(Link)
un kā tad tev šī krīze izpaužas? jautāt citiem, kāpēc mani neesi izdzēsis :P ?
From:[info]quasi
Date:4. Novembris 2009 - 23:51
(Link)
nestastisu par savu krizi.
vai tad es citiem pajautāju? =|

vienkarsi nevaru saprast, cik lielas glupibas man butu jaraksta, lai mani vairs nelasitu tie, kas vel it ka lasa (vai ari nelasa, bet tur draugu sarakstaa) :]