mind_unit - Par kodolziemu. [entries|archive|friends|userinfo]
mind_unit

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Par kodolziemu. [28. Feb 2021|00:25]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Hermanis, protams, ir krāna gabals! Esam tikušies. Iesākumā nekādi nesapratu viņa manieri runāt visādu sviestu, dīvaini pauzēt un tas tur viss pārējais. Tikai pēc laiciņa atausa, ka viņš kā savulaik Pliekšāns, jau dzīves laikā, apzināti, plāno savu nonākšanu Dižgaru panteonā. Viņš ne vienu brīdi nav patiess. Viņš šobrīd cenšas izturēties tā, kā viņaprāt, no nākotnes cilvēka viedokļa būtu jāizskatās dižgaram. Bet nu sūds par to, tāpat kā par to viņa baušļu kurvi. Daudz jautrāk ir sekot diskusijai tīklājā. Alīsiīte dikten skaisti iznesās! Gara acīm redzu idejisku komunisti nostiepušos kā stīgu braši salutējot un nesot vienīgo pareizo, laika garam atbilstošo ideoloģiju. Un tas nekas, ka komunisms mums cits un ideoloģija arī. Tas nenozīmē, ka mazāk absurdi kā toreiz, šobrīd bruģējam ceļu uz gaišo nākotni. Pretstatam kāds twiterī  - "Es gribu apokalipsi un kodolziemu, armagedonu un mēri. Pasaulei vairs nav jēgas. Ja izvēle ir starp šausmīgu bojāeju vai dzīvi vienā laikmetā ar Alisi Zariņu, tad izvēlos apēst ieslēgtu ripzāģi."
Linkir doma

Comments:
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:28. Februāris 2021 - 08:42
(Link)
Viņš liekas ar dīvainībām, bet tā šķiet ļoti ierasta lieta ar māksliniekiem un nevajag to pārāk ņemt pie sirds.
From:[info]mind_unit
Date:28. Februāris 2021 - 08:58
(Link)
Oi, jā! Man tak nekas nav pretim! Salīdzinot ar citiem no tās ģildes, šis bija patīkams sarunbiedrs. Bez agresijas, tāds, un līdzsvarots. Un arī šmigu par brīvu no apkārtējiem neķļaņčija. Negribīgi, ar grūšu nopūtu, bet pogāja maku vaļā un piķoja savu daļu.
[User Picture]
From:[info]indulgence
Date:28. Februāris 2021 - 11:03
(Link)
Man gan īslaicīgajā komunikācijā radās iespaids, ka nesakarīga runāšana un pauzēšana gluži vienkārši nāk no neizglītotības un prāta trūkuma. Taču uztvēru to kā pašsaprotamu, jo talantam ar intelektu nav nekāda sakara.
From:[info]mind_unit
Date:28. Februāris 2021 - 12:39
(Link)
Uh! Nodevi pa skarbo! Man šķiet, ka tik traki nav. Bet es varu kļūdīties. Tovakar kompānijā bija vēl pāris aktieri un arī vienas ļoti slavenas māmiņas diezgan pazīstams dēliņš. Tur situācija bija daudz sliktāka. Ne prāta, ne talanta. Nepārtraukts spāņu kauns, par to ar kādu prastumu viņš mēģināja visam krogam likt just vainas apziņu par to, ka viņš pats apmaksā savu rēķinu. Neko nožēlojamāku savā dzīvē nebiju redzējis. Pie tam krogs bija tāds, kur alus maksā tik pat cik veikalā. Vispār man tas vakars bija trauma.