mind_unit - Par (dvēseles) spoguli. [entries|archive|friends|userinfo]
mind_unit

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Par (dvēseles) spoguli. [13. Okt 2020|19:38]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Linkir doma

Comments:
[User Picture]
From:[info]telefontubbie
Date:13. Oktobris 2020 - 21:41
(Link)
Tāda laime, ka tev nav neviens tuvinieks un draugs riska grupā #blessed, kā dēļ domā, ka masku valkāšana ir ļaunuma sakne.
Karoče, tad jau sanāk, pēc tavām domām, zobārsti ir kaut kādi ļaunuma saknes, nāvi nesoši, jo ikdienā allaž velk mutes aizsegus, kad atrodas pāris cm attālumā no pacienta sejas. Arī tas tur aktieris no filmas Ezera sonāte ir pridurks, jo omg, labā filmā nofilmējies ar mutes aizsegu, viss, nāve,pļutka un posts. :DDD
Nē, nu es saprotu, ka kaut kādiem urļikiem ar kādreiz salauztiem deguniem ir baigās problēmas uzvilkt masku, jo white trash men individuālo sniegpārsliņu nedrīkst aizskart, jo "prinzipi".
From:[info]mind_unit
Date:13. Oktobris 2020 - 21:52
(Link)
Neskatoties uz to, ka es uzskatu šo masku histēriju par absurdu un neefektīvu, un domāju, ka būtu jāievieš pavisam citi pasākumi, es ievēroju savas valsts likumu prasības. Es nēsāju masku kur un kad tas tiek prasīts. Gribēju tikai dalīties savās pārdomās par vienu atsevišķu šī pasākuma aspektu.
[User Picture]
From:[info]telefontubbie
Date:13. Oktobris 2020 - 22:25
(Link)
Nu lūk, es arī gribētu citus pasākumus un pilnīgi cita izmēra naudas maku, ne visi ir būmeri ar jau esošu māju vai zemi.