mind_unit - Par tuksnesi. [entries|archive|friends|userinfo]
mind_unit

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Par tuksnesi. [6. Dec 2022|21:52]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Linkir doma

Comments:
From:[info]3koma14vs007
Date:8. Decembris 2022 - 17:51
(Link)
Tavi izteikumi:

"...sīki formāli pārkāpumi..." - ir nevis stulbums, bet absurds stulbums, kas liecina par situācijas absolūtu neizpratni.

"...par situāciju spriež no tā ko sagramsta mūsu portālos..." - man ir tik daudz brīva laika, ka šajos kara mēnešos esmu to galvenokārt veltījis visdažādāko interneta avotu, tai skaitā, protams, arī Dožģ, caurskatīšanai, un tāpēc vēlreiz ar pilnu pārliecību varu apgalvot - ne Dožģ ne nospiedošais Kremļa opozicionāru vairākums ne tuvu nav demokrāti un liberāļi, jo atkārtoju vēlreiz - lai pielec - viņi ir antiputinisti, bet vienlaikus arī lielkrievu impēriskie šovinisti, kas pēc definīcijas nekādi nevar būt Latvijas sabiedrotie.

Līdz ar to - ja Tev nav neviena pamatota argumenta, kas pierāda, ka Dožģ patiešām ir mūsu draugi, domubiedri un sabiedrotie, tad tālākai diskusijai nav jēgas.
From:[info]mind_unit
Date:8. Decembris 2022 - 20:40
(Link)
Tur nav nekāda stulbuma, katra no šīm epizodēm ir izskaidrojama un ir tikai formāli pārkapumi. Paldies dievam izrādījās, ka vismaz LŽA ir pietiekami jēgas par situāciju! Viņi tomēr atzīst ka slēgt TV Rain bija kļūda. Bet TU jau noteikti esi gudrāks par viņiem. Cieti!
TV Rain nav mūsu draugi un viņiem tādiem arī nav jābūt. Viņi ir mūsu ienaidnieka ienaidnieki. Ar to pilnīgi pietiek, lai ļautu viņiem strādāt. Vismaz līdz brīdim, kad ienaidnieks būs sakauts. Cik gan tuvredzīgam un politiski neizglītotam ir jābūt, lai nesaprastu tik primitīvu, vairākus tūkstošu gadus vecu formulu? Labāk lai viņi ar savām pūlēm par savu naudu ķieģelīti pa ķieģelītim rušina nost to Putina režīmu paralēli Ukraiņu haubicēm. Mums tas nemaksā neko! Sēdi pie upes un skaties kā garām peld ienaidnieka līķi! Bet nē - mēs vispirms iznīcināsim sava ienaidnieka ienaidnieku, noskaņosim pret sevi pusi pasaules un tad brīnīsimies ka mūsu krievi ir radikālāki par Krievijas krieviem!
From:[info]3koma14vs007
Date:8. Decembris 2022 - 21:01
(Link)
From:[info]mind_unit
Date:8. Decembris 2022 - 21:26
(Link)
Jā, lasīju to nožēlojamo histēriju. Tā rakstīt var cibā diletanti kā es, bet kad tā izpaužas nopietna izdevuma publicists - man paliek tikai vēl vairāk kauns par mūsu valsti. Tomēr, var jau būt, ka viņš nav tāds pajols kā izskatās, vienkārši cilvēkam jāstrādā savai auditorijai. Maizīte jāpelna. Gan jau viņi prot iemērīt, ka viņu auditoriju sastāda vairumā tādi kā Tu.
From:[info]3koma14vs007
Date:8. Decembris 2022 - 21:49
(Link)
Atvaino, ja tā tev šķiet histērija, tad tu tiešām esi vienkārši totāls nejēga, visdrīzāk gados jauns, kuram nav nekādas pieredzes un sajēgas, kāda ir krievu kā tādu patiesā būtība.

Bet ar nejēgām man nav par ko runāt, jo argumentu tev nav. Pajols esi tu, drīzāk trulenis, un kaunies par sevi nevis par savu valsti!