mind_unit - Komentāri [entries|archive|friends|userinfo]
mind_unit

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Par tuksnesi. 6. Dec 2022|21:52
mind_unit
Pēdējo reizi kauns par savu valsti man bija nosink spešel laikos. Tomēr viens idiots pie varas demokrātiskā valstī ir pārejoša parādība. Nāks jaunas vēlēšanas, un pie varas būs citi.. jauni idioti.
Pašreiz, man ir vienkārši sveloši kauns par savu valsti un man ir grūti skatīties acīs tiem saviem krievu draugiem, kas ir pret Putinu, karu un tiem kuri ir par brīvu, neatkarīgu un demokrātisku Latviju. Tiem krieviem kas prot mūsu valodu un nečīkst par nepilsoņu pasēm.
Mēs uz Eiropas fona, un pat Baltijā esam dziļā dirsā gan ar korupcijas uztveres indeksu, gan ar vārda brīvību un cenzūru. Man ir kauns, ka mēs TV Rain uzlikām uz paplātes pagriezāmies pret kremli un izšāvām viņiem galvā. Un sev kājā. Un tad otrā kājā. Smieklīgākais, ka TV Rain izķepurosies. Bet mēs paliksim uz ceļiem ar sūdainu degunu pie Kremļa dirsas. Mēs esam veiksmīgi izgājuši no padomju savienības, Bet padomju savienība joprojām nav pametusi mūsu prātus. Kas ir vārda brīvība, demokrātija un Eiropas vērtības mēs vēl neesam sapratuši.
Acīm redzami ir jākonstatē divas lietas. Latvijā Kremļa vara un ietekme ir daudz, daudz stiprāka nekā man likās. Daudzi ir iebaroti un ēsmu ierijuši līdz aknām. Un otra - mūsu tūdaliņi ārkārtīgi baidās no spēcīgas un neatkarīgas TV ko nespēj turēt īsā pavadiņā kā bezzobainos nacionālos kanālus. Laikam kādam ir bail ka TV Rain ēterā varētu parādīties pētijumi par dažu cilvēku naudas plūsmām, sakariem un noziegumiem.
Link Read Comments

Reply:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: