pērkons ([info]miglajs) wrote on June 9th, 2015 at 03:34 pm
whoa, man Delfta atsūtīja epastiņu nupat, ka jāizvēlas specialization (pirmajam semestrim? gadam? nevar saprast...), enīvei, izvēles ir šādas:

_Architecture and Dwelling
_Architectural Engineering
_Architecture and Public Building
_Complex projects
_Non-standard and Interactive Architecture (Hyperbody)
_Methods and Analysis
_Heritage and Architecture
_The Architecture of the Interior

labākais ir tas, ka, mazliet parokoties, ir atrodami detalizēti kursa/programmas izklāsti, kur uzskaitīts gan, ko mācīs, gan cik daudz, gan kāds assessment, - ain't that great? izskatās, ka būs daudz jāmācās, bet nu tāpēc jau es tur braucu. es to visu lasu, right, un ir tāda sajūta, ka my eyes are gonna pop out of my head from excitement. piemēram, Hyperbody mācīs ne tikai parametric design by computational tools, bet būs arī fabrication darbnīcas & such like! un viss ir kontekstā, ar background, future questions and renowned professionals in the field delivering it.

tagad tikai jāizvēlas 1st, 2nd & 3d choice, kas būs grūti. dilemma, vai turpināt to pašu virzienu, ko es jau eju, koncentrēties uz to, lai es eventuāli varētu pielietot iegūtās zināšanas Latvijā, vai arī nospļauties uz to visu, un mācīties kaut ko pilnīgi jaunu, tā paplašinot savu redzesloku un prasmes.
 
( Read comments )
Post a comment in response:
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: