Trešdiena, 9. Feb 2005, 11:34
Dzīvnieku ferma...

Vakar tv3 sāka rādīt tos divus jaunos realitātes šovus:

       1)par baru alkatīgu sieviešu(ar iespējamiem izņēmumiem), kas dzenas pēc naudasmaisa.

       2)par džeku baru, kas kā dzīvnieki skrien pēc čiksītes (arī iespējami izņēmumi), kas nemaz nav čiksīte.

--------------------------------------------------

1)Skatījos un brīnijos, kā būtnes, kam tiek piedēvēts lielāks romantisms kā vīriešiem, skrien pēc vīrieša tapēc vien, ka domā par viņu kā par naudasmaisu (nauda un romantika manās acīs neiet kopā,vismaz ne šādā situācijā), lai gan patiesībā viņš ir vienkāršs zemnieks. Viņš tiek atzīts par skaistu utt. Domāju, vai ja viņu redzētu uz ielas ar iepirkumu somām, vai tamlīdzīgi, viņas viņu arī nosauktu par skaistuli (ņemot vērā faktu, ka viņas viņu uzskatītu par vienkāršu puisi). Man grūti sagremot to, ka atrodas tik daudz šādu mantkārīgu sieviešu, kam laime saistās ar bagātu vīru.

Skumji, bet dzīvē arī tādu daudz. /Arī vīrieši tādi ir, negribu te sākt dalīt/ Bet kur tad paliek romantika, bagātībā un nabadzībā, līdz nāve mūs šķirs un viss pārējais.

2)Bariņš džeku, kas kā dzīvnieki dižojas visu laiku mēģinot pierādīt savu vīrišķību, pat līdz pēdējam banālos un pretīgos veidos [piem: noniecinot šo sieviet(lai arī kāda vīņa būtu:), vai arī stāstot par saviem "vīriešu labumiem"]. Tiešām atgādina baru dzīvnieku. Bariņš mačo, nesaprotu kā daudzām sievietēm tādi var patikt. Bet dzīvē kādos 90% gadījumu esmu saskāries ar to, ka šāda dzižošanās atstāj iespaidu uz sievietēm, vienīgā atšķirība tā, ka katrai sievietei ir sava vērtību skala un atiecīgi uz viņām atstāj iespaidu dažāda dižošanās lai tas būtu biezs naudas maks, "kruta" braukšana ar mašīnu, intelekts, ietekme sabiedrībā vai vēl kas cits. Bet patiesība ir tāda ka 80% gadījumu šī dižošanās ir tukši salmi, nekā nav, meli, pupu mizas, miglas pūšana acīs utt, to es zinu pavisam noteikti. Ir taču kautkāds teiciens par to, ka ja cilvēkam tiešām kautkas pieder (vara, nauda vai viņš ir gudrs), viņš par to labāk noklusē, bet tāda izrādīšanās liecina tikai par nepārliecinātību par sevi, nepieciešamība apliecināt sevi.

    Nebij jau tik traki bija jau arī pāris sakarīgi džeki - pārliecināti par sevi utt, kam nav vajadzīga muļķīga sievietes noniecināšana, lai apliecinātos. Bet jāatzīst arī viņi pakļāvās bara spiedienam, bet vai viņus par to var nosodīt? Laikam jau ne.

----------------------------------------------------

Nuvispār interesants šovs, ne tapēc ka man interesētu kura nu dabūs naudas maku, vai tiks pie meičas, kas nav meiča, bet drīzāk no psiholoģijas viedokļa, interesanti pavērot. Šovā Nr2 trāpīts 10niekā ar to, ka beigās psihoanalītiķis analizē šos džekus, daudz var uzzināt. Arī no mantkārīgajām meičām daudzko var uzzināt:) Jāatzīst pēc šova noskatīšanās sāku nicināt noteikta tipa cilvēkus, labi ,ka tas norima:)

/*Ja kādam ir kas iebilztams droši runājat, šito rakstīju uz ātru un ar nelielu slinkuma piedevu, takā iespējamas neprecizitātes.

Trešdiena, 9. Feb 2005, 16:38
[info]guntrinna

tici man, drīz tas pats būs arī pie mums, ja nebūs radikālas rīkošanās pret to, jo mūsu sabiedrība ir orientēta uz dažādām ārišķībām. Tad cilvēks ar savu dabisko skaistumu varēs iet ieskrieties. Psiholoģija ar to ir stipri saistīta.

Trešdiena, 9. Feb 2005, 16:42
[info]mexican

Piekrītu! Bet ieskrieties nevajadzēs, dabīgajam skaistumam būs tikai lielāka vērtība, būs vērojama dabīgā skaistuma inflācija, jau tagat ir...

Trešdiena, 9. Feb 2005, 16:54
[info]guntrinna

man liekas, ka pašlaik ir daudz dabīgā skaistuma. ceru, ka nevajadzēs ieskrieties

Trešdiena, 9. Feb 2005, 16:59
[info]mexican

Nezinu nezinu vai daudz, pilnas ielas ar izmālētām "dāmām". Kā saka veci cilvēki kad mēs augām tā nebija.

Trešdiena, 9. Feb 2005, 17:03
[info]guntrinna

lūk, es jau minēju, ka uzspēlēta skaistuma loma mūsdienās šeit ir ļoti liela. Vajag tikai, lai vēl nedaudz paceļas ekonomiskais līmenis, tad mēs sitīsim pušu ameriku mākslīguma ziņā. Ja vien pret to radikāli nevērsīsies, bet maz ticams. Varbūt tas noplaks pēc kādiem 20 gadiem, bet pagaidām liekas, ka paliek aizvien trakāk. Un jaunākās paaaudzes ir vēl ekstrēmākas šajā ziņā.

Ceturtdiena, 10. Feb 2005, 09:33
[info]mexican

Ekstrēmi tas jau ir labi. Es domāju, ka ir atšķirība starp māksliniecisku sevis izpaušnu, pat ja tas ir ķermenis kuru izmanto par fundamentu. Vairāk nosodu visus tos variantus, kad notiek sevis izgreznošna, kā eglītei lai teiksim pievērstu pretējā dzimuma uzmanību, kopējot tur kautkādas slavenibas, draugus vai ko tamlīdzīgu. Rezultātā rodas lētas cilvēku kopijas un tur nav nekā kopīga ar 'patiesu sevis izpaušanu...

Ceturtdiena, 10. Feb 2005, 15:35
[info]guntrinna

visu vajag darīt ar saprātu, ar gaumi. un tas arī viss.

Ceturtdiena, 10. Feb 2005, 15:45
[info]mexican

Gaume jau ar tāds šausmīgi strīdīgs jautājums un tapēc arī par to nestrīdās. Arī bezgaumība ir gaume. Tev nešķiet, ka gaume ir kas tāds, kas ko bieži uzspiež citi? Domāju, ka galvenai ir būt godīgam pret sevi un tiešām patīk, vari izskatīties kaut kā ziemassvētku eglīte ja tikai tas patīk tev, nevis tu tā izskaties piemēram, lai šokētu citus. Jāatzīst es šajā lietā grēkoju... ;)

Ceturtdiena, 10. Feb 2005, 16:14
[info]guntrinna

laba Gaume ir kas tāds, kas mūža laikā jāiemācas. Cilvēkam jābūt gaumīgam un acij tīkamam ;)

Ceturtdiena, 10. Feb 2005, 16:21
[info]mexican

Nekad jau nebūs tā, ka būsi acij tīkams visiem... Un man arī ir vienalga uz tiem kam neesmu tīkams, man svarīgāk šķiet justies ērti tādam kā esmu un godīgi izpaust sevi pat ja kādam tas šķiet bezgaumīgi. Protams ir situācijas, kad to nevar atļauties un ir jābūt vispār pieņemtas gaumes robežās (fui kautkā stulbi pateicu)