gnidrologs ([info]gnidrologs) wrote on February 12th, 2023 at 01:17 pm
Tā pilnīgi noteikti ir. Atceramies, ka Sātana lielākais triks ir pārliecināt masas, ka viņa nav. Mūsdienās cilvēki attaisno ļaunumu uz tā bāzes, ka tāda ļaunuma nemaz nav ergo visas amorālās utilitārisma, konsekvenciālisma, scietismisma ētikas teorijas. Lai varētu darīt JEBKO un pateikt, ka tas ir labi, vai sliktākajā gadījumā, relatīvi.

Tas, ka cilvēki pārņemti ar nelabo jau ir redzams kaut vai no viņu uzvedības. Atceramies to fanātismu vaxxeru aprindās, kas bija gatavi slodzīt nevaxētos lēģeros, jo viņu kungi tā teica. Redzam visus tos woke ībļus, kas izskatās un uzvedās kā monstri un fanātiski kalpo 2+2=5 reliģijai. Skatāmies uz mūsu politiķiem un pakalpojošiem medijiem, kas visi unisonā bliež vienu un to pašu NWO sūdu gadiem, kamēr apzināti grūž mūsu ekonomikas, kultūras un demogrāfijas ar vien lielākā postā. Skatāmies uz to pašu bērnu seksualizēšanu, kas viņiem tik ļoti svarīga nez kāpēc (everyone needs to be MKUltra victim).
Mēs dzīvojam sūdīgos laikos. Golden calf, Baal/Moloch & Baphomet worship era. Mēs tam ejam cauri ne pirmo reizi. Ne velti mūsu senči par to ir atstājuši brīdinājuma vēstis. Bet mēs nemācamies. Man(or woman) is not a learning animal.
 
( Read comments )
Post a comment in response:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: