([info]methodrone) wrote on January 23rd, 2023 at 01:01 pm
Stay at home nun
Es visu laiku domāju, ko var ņemties tie seksisti ar sievietēm virtuvē, bet dudes.. get this - lai kārtīgi visu iztīrītu, nomazgātu traukus, saliktu lietas vietās, iesāktu vakariņas, pagatavotu pusdienas, un satīrītu grīdu vajag VISU laiku. Un tā ir tikai virtuve, bļe. Tā kā es visu laiku nepavadu virtuvē, tad virtuve nekad nav ideāli tīra, ēdienreizes vienmēr ir viduvējas un nekas nekad nav savā vietā, par traukiem nemaz nerunāsim *hopeless sob*.. Es pārsvarā ieeju virtuvē un saviebjos, jo tā ir mana nemīļākā telpa, vienmēr piekrāmēta un tik relentlessly demanding..

Bet es vismaz nopirku color-coded e-cloths, tāpēc tagad mana dzīvē būs daudz advancētāka.

Es saprotu, ka daudzas sievietes negrib būt mājsaimnieces, šamlīdzīgu iemeslu dēļ, bet es arī saprotu, kāpēc sahm ir tagadiņās trends.. tā ir sava veida garīga būšana, tonijs robins, stumšana un katarse būt tādai mājas mūķenītei, pelnrušķītei.

Vismaz dzīve vienmēr interesanta, jo nekad neaptrūksta netīras krūzes, drupačas vai mazgājamas lupatiņas.

That said, es pat neesmu sahm, lol *more sob*, jo katru nedēļu manus centienus ieiet pus-decent mājsaimnieces ritmā izjauc 3 darba dienas, kuras manus nelaimīguma un neapmierinātības hormonus uzsit pašā augšā, un tad tāpat neko nevar izdarīt, esot tik saplakušai.
 
( Read comments )
Post a comment in response:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: