saka_taisniibu2 ([info]saka_taisniibu2) wrote on November 25th, 2021 at 09:05 pm
Ir nejēdzīgi leģitimizēt piespiedu vakcināciju, tāpēc ir jēdzīgi atbalstīt dažādus soļus, t.sk. nevakcinēšanos no 0-40/50 gadiem, kas vērsti uz šīs prakses diskreditēšanu un pretestības vairošanu pret nelikumīgiem/netaisnīgiem likumiem.
Kas ir atspēkots no mediķu puses? Vai viņi ir atspēkojuši to, ka vakcīnas joprojām tiek monitorētas, to iedarbība pētīta, blaknes skaitītas, kā arī, vai viņi ir atspēkojuši to, ka mēs gluži vienkārši n e z i n ā m šo vakcīnu iedarbību 2-3-5 gadu griezumā? Es paklausos dažādus ekspertus un epidemiologus, un secinu, ka pašreizējā epidemioloģiskā politika ir problemātiska un ka ir gana daudz ļaužu, kuri var iztikt bez vakcīnas.

Tieši tā - sargi sevi un savu tuvāko, tāpēc es vecākiem vai slimīgākiem ļaudīm ieteiktu palasīt un papētīt kvalitatīvu info par vakcināciju un pašiem pieņemt lēmumu. Šī tuvākā sargāšana savukārt paģēr, ka es pazīstamiem jauniešiem pirms vakcinēšanās drīzāk iesaku iepazīties ar šādiem rakstiem: https://europeanconservative.com/articles/interview/the-risks-of-mass-vaccination-an-interview-with-dr-robert-malone/ Un par neētiskiem valdības lēmumiem ir jādiskutē uzreiz un nekavējoties, nevis "kaut kad pēc tam".
 
( Read comments )
Post a comment in response:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: