J. S. Badger ([info]217) wrote on July 20th, 2021 at 07:41 pm
Sākumā vajag slimnīcas somu sakrāmēt ap 36o nedēļu:
1) Sev (šis par parastajām dzemdībām, par ķeizaru nedaudz citādāk, jo ilgaka atkopšanās)
- pāris drēbes sev (ērtas trennuškas), šļopkas, ar ko iet uz dušu slimnīcā, ķemmi, kkādus protein vai peanut bars, omīšu apenes, daudz, daudz maternity pads (skaties boots utml., viņi ir megalieli, bet tu asiņosi 4-6 nedēļas tā pamatīgi, stiprākās parastās paketes būs par maz), My Expert Midwife Spritz for Bits Perineal spray pūšamo (vērts every penny, neatsverami palīdz, kad viss dzīst, citas iesaka witch hazel pads, man tādu nebija), Dulcolax tabletes, lai pirmajā reizē pa lielo nebūtu par traku iet pēc dzemdībām, bet nu tas būs traumatiski anyway, šķitīs, ka visas iekšas izkritīs un visas šuves pārplīsīs, telefonu un lādētāju, ausu aizbāžņus, lai palātā var iemigt, moš miega masku, kas visu padara tumšu

2) Sīcim: pamperus 0 un 1o izmēru, jo nevar zināt, cik tieši liels var būt, 0 var būt par mazu, wipes, ar ko slaucīt dibenu, un pāris varbūt 4 īsroku bodijus (ka tajā infogrammā ar pogajamo apakšu), ja auksti, moš 2 garroku bodijus, kkādas bikses vai zekubikses pāris, 1-2 pārus zeķīšu un cimdiņu, sedzinu, kurā satīt. slimnīcā viņam/i visticamāk iedos cepurīti, bet var pati paņemt maziņu. neatceros vai jau sākumā devām knupi, laikam jā, bet varbūt nē. 1-2 pār plecu liekamas baby muslin burp cloths (https://www.amazon.co.uk/Dodo-Babies-Burp-Cloths-Baby/dp/B07MZ19XNF/)

Pēc dzemdībām Tev mācīs barot uz vietas un laidīs māja tikai tad, ja domās, ka to vari (es izrakstījos uz pašas gribu pret ārsta ieteikumu vakarā pirms otrās nakts, jo mani traumatizēja tas spiediens, ka vajag barot, barot, barot, stresaini), līdz ar to var sanākt, ka jāpavada ilgāk par diennakti, dažreiz divas naktis. labi ir tas, ka viņām ir barošanas speciālistes, kas, ja nesanāk, var parādīt knifus, kā.

Ja negribi vai nesanāk barot pati, bet dot formulu, iesaku fb marketplace jau laikus paskatīties Tommee Tippee prep machine, genuine life (sleep) saver. Tāpat pudelītes un sterilizatoru var turpat lēti dabūt.

Tā vēl citi iesaka sēdēšanai pirmajām nedēļām to lidmašīnas spilvenu, ko ap kaklu liek, man bija biš par cietu, es kkāda otrajā nedēļā sāku sēdēt uz 2iem parastajiem spilveniem, viena uz otra ta lidspilvena vietā.

Par krūtsbarošanu man diemžēl nav padomu, jo mēs no brīža, kad pārbraucām mājā devām formulu. Nipple cream cilveki ieteica man, bet es pati neizmēģināju.
 
( Read comments )
Post a comment in response:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: