J. S. Badger ([info]217) wrote on April 15th, 2021 at 01:01 pm
ā, es pārpratu tad, jo izklausījās (vai es projicēju), ka saki, ka ir grūti izbaudīt, to, ka iet labi, zinot ka citur ir sūdīgāk, tjipa guilty feelings par to, ka iet labi, vai par to ka visiem nevar palīdzēt, to kā ar roku noņēma

bet nu jā, es nezinu, vai tādu rietumniecisku raudāšanu un ņurdēšanu noņemtu, man tāda nepiemīt, tāpēc, nezinu, vai palīdzētu tāda tipa domāšanai. vispār varbūt palīdzētu. ja atmiņā pēc tam nāktu cilvēki, kas lielos daudzumos dzīvo un guļ renstelē, varbūt būtu vieglāk priecāties par dzīvi.

"Ka rietumu utopija varbūt ir tā nedabiskā un priekš imminent collapse paredzētā?" par šito gan man gŗūti spriest, tas ir no kkāda tāda gaudu skatupunkta uzrakstīts, ka es patr nespēju empātiski iegriezt savas smadzenes tāda lenķī, lai saprastu. rietumi nav utopija, te ir forši dzīvot, ja te ir problēmas, bet te ir aŗī ļoti skaisti un labi. ta nav utopija, ta vnk ir laba un sakarīga dzīve, kura ir atrisinātas daudzas nabadzības, slimību un bada problemas (protams, ir te cita veida, piemēram, ļoti daudzi cilvēki vnk no labas dzīves aptrakuši, nenovērtē vairak to un gaudo par dzīves jēgu, nez)

 
( Read comments )
Post a comment in response:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: