J. S. Badger ([info]217) wrote on October 8th, 2020 at 02:16 pm
Mums iepriekšējā dzīvoklī ar visu regulāro vēdināšanu (vannasistabas logu, piemēram, nevarēja pilnība aizvērt nekad, jo bija saplīsis un agjenturai po :D) uzauga pelējums vannasistabā un vienā no guļamistabām aiz grāmatplaukta pa visu sienu.

Nopirkām Tesco vai Homebase vai B&Q (neatceros) Baufix Mould remover un visu notīrījām pēc instrukcijas, drausmīgi jiftīgs, jābēg no istabas laukā, smird pēc nelabā, un no viņa paliek nesmuki traipi, bet sēne, piemēram, guļamistabā vairs neuzauga, beigās vnk piekrāsojām lai tos traipus neredz. Vannasistabā uzauga pēc pusgada atpakaļ un ziemā pēc kādiem 3-4 mēnešiem, tā ka noteikti labāk izklausās par iknedēļas Dettol.

Arī visas draudzenes, kam ir sagadījies īrēt drausmu pelējušās istabas vienmēr zvēr pie mitruma atsūcējiem, labi sanāk ieguldīt vienreiz, un elektrību paceļ, bet viņas patiešām stāstīja, kā samazinās daudzkārt tā pelējuma problēma. Un tomēr ta melnā sēne kaitīga veselībai un elpceļiem, Londona bez visa tā ir pietiekams bojajums jau plaušām...
 
( Read comments )
Post a comment in response:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: