([info]methodrone) wrote on September 18th, 2018 at 05:53 pm
Jā, šķiet ļaunumu var iedalīt prastā un izsmalcinātā. Ziņās līdz šim pārsvarā redz dažādus prasta ļaunuma piemērus, kur cilvēki kaismīguma un impulsu vadīti viens otru kauj un moka. Bet šeit cilvēks ir tiešām iedziļinājies, kas uzreiz ļaunumu pataisa a shade darker. Un jā, fakts, ka šāds cilvēks netārgeto konkrētus upurus, bet general public. Plus vēl tas, ka policija uzskata, ka dēļ oriģinālā uzradušies arī copy cat zemeņu spaikotāji; kas ir even more twisted.

Par Trīru labs piemērs; man tas atkal atgādināja interviju ar Tedu Bundiju, kurā viņš stāstīja, ka viss sācies ar smagākas un smagākas pornogrāfijas skatīšanos, bet tad viņam izveidojās tolerance un gribējās kaut ko more thrilling, kas arī bija brīdis, kad viņš izdomāja ne tikai skatīties bet pats uzdarboties, izdomājot visādus twisted veidus, kā pakļaut savus upurus.

Un lasot tādas ziņas, rodas apstiprinājuma sajūta, ka mūsdienu sabiedrība ir tik pārsātināta pati ar sevi, ka varbūt tajā aizvien vairāk parādīsies pataloģiskas pašiznīcināšanās tieksmes. Tas tā crudely uzrakstīts, bet tāda aptuveni ir mana doma tādas ziņas lasot.
 
( Read comments )
Post a comment in response:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: